Hamile gibi hissetmiyorum :((

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhaba arkadaslar
Evet kendimi hamileymisim.gibi hissetmiyorum , cunku ne mide.bulantim var, ne asermem var, ne de baska birsey , sadece kasiklarim.bazen hafif agriyor ve goguslerim aciyor suan 6+1 haftaligim, belirtiler daha sonra mi cikar, yani test yapmasam.doktor.hamilesin demese.hic belirti yok :((

Merhaba arkadaslar
Evet kendimi hamileymisim.gibi hissetmiyorum , cunku ne mide.bulantim var, ne asermem var, ne de baska birsey , sadece kasiklarim.bazen hafif agriyor ve goguslerim aciyor suan 6+1 haftaligim, belirtiler daha sonra mi cikar, yani test yapmasam.doktor.hamilesin demese.hic belirti yok :KK43:(
17. Haftadayım. Bende de hiç mide bulantısı falan hiç olmadı 😅 karnım şişiyor bir tek Allah'tan. Bu belirtiler bazılarında bizim gibi hiç olmayabiliyor.

Bende öyle oldum hiç belirti görmedim ne mide bulantisi ne başka bir şey sadece kilo aldım 😂 bebeğin hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri hamile olduğumu hissediyorum sende de oyle olabilir

Kızlar mide bulantısı olmayınca erkek derler doğru mu..2 buçuk yaş kızım var ve 3 aylık olana kadar bulantıdan öldüm ben

Merhaba arkadaslar
Evet kendimi hamileymisim.gibi hissetmiyorum , cunku ne mide.bulantim var, ne asermem var, ne de baska birsey , sadece kasiklarim.bazen hafif agriyor ve goguslerim aciyor suan 6+1 haftaligim, belirtiler daha sonra mi cikar, yani test yapmasam.doktor.hamilesin demese.hic belirti yok :KK43:(
Benimde 5 hafta hiiiiç bir şey yok hatta bazen adet olcakmıskm gibi bi ağrı var korkuyorum adet olcam diye nerdey hahahah😂 ama cok şükür hamileyim😊

Belirtiler için henüz erken . Ayrıca her vücut aynı tepkiyi vermeyebilir . Sakin olun stres yok 👍🏾 Bebeğiniz sağlıkla gelsin

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ama şuan çok erken, daha bebeğin nokta kadar :D Tatlı bir heyecan bekliyorsun biliyorum. yakın zamanda hepsi başlar ama inşallah hafif geçirirsin. Yoksa her yemekte kusma, geceleri sağa sola dönememe, uyuyamama, kaşıntı, koku hassasiyeti vs. yaşarken artık doğurayım diyeceksin :D En güzeli hareketlerini hissettiğin zamanlar. ben açıkçası onun harici hamileliğime dair başka bir şey hatırlamak istemiyorum :D

Kızlar mide bulantısı olmayınca erkek derler doğru mu..2 buçuk yaş kızım var ve 3 aylık olana kadar bulantıdan öldüm ben
Eğer kız olunca mide bulantısı olacaksa ikiz kızlara hamileyim. Benim ölmem lazımdı. Ama yok sıfır bulantı ve kusma 😅

Merhaba arkadaslar
Üzüldüğün şeye bak 17 haftalık hamileyim hala serumlarla ayakta duruyorum benim 9.haftada başladı kusmalar iştahsızlık halsizlik tiksinmeler hala devam ediyor belki sonradan baslar seninde baslamazsa bile dert etmeeeeeee şükretttt

17. Haftadayım. Bende de hiç mide bulantısı falan hiç olmadı 😅 karnım şişiyor bir tek Allah'tan. Bu belirtiler bazılarında bizim gibi hiç olmayabiliyor.
Bana da diyorlar sanslisin diye olma
ne guzel siizn de mi mide bulantisi olmadi, arada acikiyirum cok de bir de peynir yemek istiyorum 😊 ben belirtileri yasamak istiyirum anca o zaman hamile oldugumu anlayacagim gibime geliyor🙈😊

Bende öyle oldum hiç belirti görmedim ne mide bulantisi ne başka bir şey sadece kilo aldım 😂 bebeğin hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri hamile olduğumu hissediyorum sende de oyle olabilir
Insallah ,gercekten belirti olmayinca acaba mi diyorum deli gibi 🙈😊

Belirtiler için henüz erken . Ayrıca her vücut aynı tepkiyi vermeyebilir . Sakin olun stres yok 👍🏾 Bebeğiniz sağlıkla gelsin
Insallah 🙏🙏🙏aksi birsey dusunmek istemiyirum ama nedense korkuyor gibiyim 🙈 yarin sabahtan kontrolum var doktorum gecen hafta kalp atisini dinleriz demisti insallah hersey hayirli olur 🙏🙏🧿🧿❤❤

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ama şuan çok erken, daha bebeğin nokta kadar :KK70: Tatlı bir heyecan bekliyorsun biliyorum. yakın zamanda hepsi başlar ama inşallah hafif geçirirsin. Yoksa her yemekte kusma, geceleri sağa sola dönememe, uyuyamama, kaşıntı, koku hassasiyeti vs. yaşarken artık doğurayım diyeceksin :KK70: En güzeli hareketlerini hissettiğin zamanlar. ben açıkçası onun harici hamileliğime dair başka bir şey hatırlamak istemiyorum :KK70:
Amin insallah cok tesekkur ederim 🙏🙏🤲 evet ileride de.olabilir dediginiz gibi ama.cevremde herkes soruyor canin birsey isyormu , bulantin var mi, basin donuyir mu yok diyince aaa ilginc falan diyorlar😊 ben de illa olmasi gerekiyor diye dusununce acaba diyorum ister istemez

Üzüldüğün şeye bak 17 haftalık hamileyim hala serumlarla ayakta duruyorum benim 9.haftada başladı kusmalar iştahsızlık halsizlik tiksinmeler hala devam ediyor belki sonradan baslar seninde baslamazsa bile dert etmeeeeeee şükretttt
Ciddi misiniz , haklisiniz aslinda şükretmem lazim, sizin de gecer insallah bu durum 🙏🙏🙏

Back
X