17. Haftadayım. Bende de hiç mide bulantısı falan hiç olmadıMerhaba arkadaslar
Evet kendimi hamileymisim.gibi hissetmiyorum , cunku ne mide.bulantim var, ne asermem var, ne de baska birsey , sadece kasiklarim.bazen hafif agriyor ve goguslerim aciyor suan 6+1 haftaligim, belirtiler daha sonra mi cikar, yani test yapmasam.doktor.hamilesin demese.hic belirti yok(
Benim bebeğim erkek ama tesadüf bence. Arkadaşım mide bulantısından mahvoldu onunkide erkek :)Kızlar mide bulantısı olmayınca erkek derler doğru mu..2 buçuk yaş kızım var ve 3 aylık olana kadar bulantıdan öldüm ben
Oğlum da 9 ay boyunca kusmuştumKızlar mide bulantısı olmayınca erkek derler doğru mu..2 buçuk yaş kızım var ve 3 aylık olana kadar bulantıdan öldüm ben
Benimde 5 hafta hiiiiç bir şey yok hatta bazen adet olcakmıskm gibi bi ağrı var korkuyorum adet olcam diye nerdey hahahahMerhaba arkadaslar
Evet kendimi hamileymisim.gibi hissetmiyorum , cunku ne mide.bulantim var, ne asermem var, ne de baska birsey , sadece kasiklarim.bazen hafif agriyor ve goguslerim aciyor suan 6+1 haftaligim, belirtiler daha sonra mi cikar, yani test yapmasam.doktor.hamilesin demese.hic belirti yok(
Ama bilimsel olarak kız çocuğunun hormonları daha farklı mide bulantısı daha fazla oluyormuş dye biliyormBenim bebeğim erkek ama tesadüf bence. Arkadaşım mide bulantısından mahvoldu onunkide erkek :)
OoooOğlum da 9 ay boyunca kusmuştum
Eğer kız olunca mide bulantısı olacaksa ikiz kızlara hamileyim. Benim ölmem lazımdı. Ama yok sıfır bulantı ve kusmaKızlar mide bulantısı olmayınca erkek derler doğru mu..2 buçuk yaş kızım var ve 3 aylık olana kadar bulantıdan öldüm ben
Üzüldüğün şeye bak 17 haftalık hamileyim hala serumlarla ayakta duruyorum benim 9.haftada başladı kusmalar iştahsızlık halsizlik tiksinmeler hala devam ediyor belki sonradan baslar seninde baslamazsa bile dert etmeeeeeee şükrettttMerhaba arkadaslar
Bana da diyorlar sanslisin diye olma17. Haftadayım. Bende de hiç mide bulantısı falan hiç olmadıkarnım şişiyor bir tek Allah'tan. Bu belirtiler bazılarında bizim gibi hiç olmayabiliyor.
ne guzel siizn de mi mide bulantisi olmadi, arada acikiyirum cok de bir de peynir yemek istiyorum17. Haftadayım. Bende de hiç mide bulantısı falan hiç olmadıkarnım şişiyor bir tek Allah'tan. Bu belirtiler bazılarında bizim gibi hiç olmayabiliyor.
Insallah ,gercekten belirti olmayinca acaba mi diyorum deli gibiBende öyle oldum hiç belirti görmedim ne mide bulantisi ne başka bir şey sadece kilo aldımbebeğin hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri hamile olduğumu hissediyorum sende de oyle olabilir
Insallah amin tesekkur ederim , haklisiniz herkesde farkli olur tabiBelirtiler için henüz erken . Ayrıca her vücut aynı tepkiyi vermeyebilir . Sakin olun stres yokBebeğiniz sağlıkla gelsin
InsallahBelirtiler için henüz erken . Ayrıca her vücut aynı tepkiyi vermeyebilir . Sakin olun stres yokBebeğiniz sağlıkla gelsin
Amin insallah cok tesekkur ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ama şuan çok erken, daha bebeğin nokta kadarTatlı bir heyecan bekliyorsun biliyorum. yakın zamanda hepsi başlar ama inşallah hafif geçirirsin. Yoksa her yemekte kusma, geceleri sağa sola dönememe, uyuyamama, kaşıntı, koku hassasiyeti vs. yaşarken artık doğurayım diyeceksin En güzeli hareketlerini hissettiğin zamanlar. ben açıkçası onun harici hamileliğime dair başka bir şey hatırlamak istemiyorum
Ciddi misiniz , haklisiniz aslinda şükretmem lazim, sizin de gecer insallah bu durumÜzüldüğün şeye bak 17 haftalık hamileyim hala serumlarla ayakta duruyorum benim 9.haftada başladı kusmalar iştahsızlık halsizlik tiksinmeler hala devam ediyor belki sonradan baslar seninde baslamazsa bile dert etmeeeeeee şükretttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?