Hamile Giyim ?

ElifSerra2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
426
263
103
38
Kizlar gobisler buyumeye basladi neler giyiyrsunuz? Etrafta bakiniyorumda alinabilecek hicbirsey bulamiyorum. Gebe kiyafetleri hosuma gitmiyor salas bluz kazak tarzi seyler bakiyorum. Var mi bildiginiz site vs? Havalar iyice sogudugunda da şal panco falan dusunuyorum siz nasil cozumler buldunuz?

Tesekkur ederim lcw pantolonlarinda sikinti yok ama kazaklar berbat hic kaliteli degiller yada bana denk gelmedi :(

Merhabalar,
LCW 'yı tavsiye edebilirim bu konuda . İnternet mağazasından birkaç birşey aldım. Hem büyük bedenlerde var.
Katılıyorum. Bugün nihayet aradığım 50 beden montu bulabildim. Hamile kalmadan önce de kilo olunca büyük beden şart oluyor hamileyken. Sadece lcw'de denk geldi

Hala gebelik oncesi kiyafetleri giyiyorum bana daha erken sanirim :))
ben de öyleyim canım daha da iki üç hafta da giyerim geçen gün gebe pantolon denedim bi garip hissettim çıkarttım :D ama doktorum belli olmasını bekleme bol şeyler giyin onun da bir hacmi var artık dedi.

Yok canim normal bol pacalarda oluyo bakmak lazim benimki bol paca. dedigim gibi ust bulamiyorum bi ara ne guzeldi bir ton bol salas kazak vs vardi simdi hic bisi yok ya :mad:

LCW'den hamile pantolon ve taytı aldım sadece. Tişört ve kazak olarak da normal mağazalardan giydiğim bedenin 1 büyüğünü aldım. Mesela normalde M giyiyorum gittim Koton'dan L beden kazak aldım. Hamile üstlerinin çoğu çok çirkin sanki.

E-bebek, bonprix, gitti gidiyor, lcw gibi sitelerde güzel kıyafetler var. Özellikle e bebek hem uygun hem de hemen gönderiyorlar. Tavsiye ederim. Bon prix ten bi kaban aldım gelmesi uzun sürüyor biraz. 15 gün oldu hala ortada yok.

28+4 62 kg ile başladım 1.65 boy şuan 74 kiloyum. Belki artık o kadar da çok giysilerime sığamıyorum (özellikle pantalonlara, gomleklere ) ama olsun. Çoğunu eşimin kıyafetleriyle hallediyorum. İlla bi alışveriş yapicaksam da (ki daha ilk defa 2 tane.kazak aldim) hamile.kiyafetlerine bakmıyorum dediğiniz gibi benim de hoşuma gitmiyor. Salaş şeyler en güzeli. İnternetten bakicaksaniz trendyol ya da instagramdan bakın derim

Back
X