Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fake değilimFake kokusu alıyorum nedense3 kere adet olurken ve gerekli cinsel birliktelik de yaşanmamışken hamilelik hissi nasıl geliyor ya
siz en iyisi sağlık ocağına gidip kan verin de resmi olarak teyit ettirin bari
Neden olmasın kg falanda almışsınız bence hamilesiniz sizŞaka yapmıyorum olamaz yani böyle bişey değilmi
Hayatta her şey mümkün. Sizi de korkutmuş bu durum demek ki ihtimal veriyorsunuz böyle bir duruma. En iyisi gidip kan verin ki 15 haftalık hamile olmadığınızı kanıtlamış olun kendinize, psikolojik olarak rahatlarsınızFake değilim
Ayrıca mümkün mü ki böyle bişey test ver dediniz
Dalga mı geçiyorsunuzNeden olmasın kg falanda almışsınız bence hamilesiniz siz
Ben seni hamilesind3 soruyorsun sandım. Yahu 3 kere adet olup nasil hamile olabilirsin ki akıl var mantık varYardım ederseniz çok sevinirim
3 kere adet oldum ama piskolojik olarak mı bilmiyorum kendimi hamile hissediyorum içime boşalma olmadı ama korkuyorum yinede ve test alıp yapamadım göbeğim var ama kilo da aldım ama yumuşacık yağ gibi içine falanda katlanıyor hamile göbeği içe katlanmaz dimi
Eğer hamileysem 15 haftalık olmuş oluyor
Sağolun rahatlattiniz birazBen seni hamilesind3 soruyorsun sandım. Yahu 3 kere adet olup nasil hamile olabilirsin ki akıl var mantık var
Kusura bakmayın da dalga geçilmeyecek gibi değil sorunuz. İlişkinin üzerinden 3-4 ay geçmiş adet de görmüşsünüz karnınızdaki yağ tabakasını bebek sanıyorsunuz. KomediDalga mı geçiyorsunuz
Tam olarak böyle bi azarlama gerekiyordu bana teşekkürlerKusura bakmayın da dalga geçilmeyecek gibi değil sorunuz. İlişkinin üzerinden 3-4 ay geçmiş adet de görmüşsünüz karnınızdaki yağ tabakasını bebek sanıyorsunuz. Komedi
Evet. Şaka gibi bir soru ve mantık çünkü. 3 kere regl olmuşsun hala hamile miyim diyorsun fake sorularDalga mı geçiyorsunuz
Karnınızı içinize çekin. Çekebiliyorsanız hamile değilsinizdir, alın size en basit yöntem.Yardım ederseniz çok sevinirim
3 kere adet oldum ama piskolojik olarak mı bilmiyorum kendimi hamile hissediyorum içime boşalma olmadı ama korkuyorum yinede ve test alıp yapamadım göbeğim var ama kilo da aldım ama yumuşacık yağ gibi içine falanda katlanıyor hamile göbeği içe katlanmaz dimi
Şaka mısınızYardım ederseniz çok sevinirim