Hamile göbeği

Fake değilim
Ayrıca mümkün mü ki böyle bişey test ver dediniz
Hayatta her şey mümkün. Sizi de korkutmuş bu durum demek ki ihtimal veriyorsunuz böyle bir duruma. En iyisi gidip kan verin ki 15 haftalık hamile olmadığınızı kanıtlamış olun kendinize, psikolojik olarak rahatlarsınız

Yardım ederseniz çok sevinirim
3 kere adet oldum ama piskolojik olarak mı bilmiyorum kendimi hamile hissediyorum içime boşalma olmadı ama korkuyorum yinede ve test alıp yapamadım göbeğim var ama kilo da aldım ama yumuşacık yağ gibi içine falanda katlanıyor hamile göbeği içe katlanmaz dimi
Eğer hamileysem 15 haftalık olmuş oluyor
Ben seni hamilesind3 soruyorsun sandım. Yahu 3 kere adet olup nasil hamile olabilirsin ki akıl var mantık var

Bence siz bir psikoloğa görünün daha önce de bu saçmalıklarınıza denk geldim. İnsan şüphelenir de bu kadar olmaz yahu 3 kere adet olmuşsun yaş 15 falan mı gerçekte anlayamıyorum

3 kere adet oldum ama piskolojik olarak mı bilmiyorum kendimi hamile hissediyorum içime boşalma olmadı ama korkuyorum yinede ve test alıp yapamadım göbeğim var ama kilo da aldım ama yumuşacık yağ gibi içine falanda katlanıyor hamile göbeği içe katlanmaz dimi
Karnınızı içinize çekin. Çekebiliyorsanız hamile değilsinizdir, alın size en basit yöntem.

Şaka mısınız o_O
:D

Back
X