Hamile göbişleri ne alemde :)

x1907

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
159
87
298
Antalya
Evet kizlar basliktan da anlasildigi gibi gobisleriniz ne durumda?
Yani disaridan bakildiginda hamile gibi gorunuyormusunuz? Benim henuz sivri bi cikintim olmadi. Sadece karin bolgem kilolu gibi bi gorunume sahip oldu Ama bazi arkadaslarimin 4,5 aylik bariz belli hamile oldugu. Bu arada cinsiyeti hala ogrenemedim :26:

(Dileyen resim ekleyebilir)

Son düzenleme:
komacan bir göbeğim var sivri çok seker :):) ctesi tam 5 ayımız doluyor ve 6. aya merhaba diyoruz Allahın izniyle... ben uzun zmandır hamile pantolonu giyiyorum:)

Benim göbekte çıktı baya belli oluyor artık özellikle akşamları nerdeyse iki katına cıkıyor...hamile pantolonu giyiyorum hep

bünyeden bünyeye, ya da aramizda ki 1-2 hft sanirim cok farkettiriyor. Ben henuz hamis pantolununa baslamadim :) tayt ve tunik ile gecistiriyorum. Bi kac pantolonum var onlarla idare icindeyim su an :)

keşke mayıs anneleri gibi göbüş başlığı açsaydın cnm ya :)çekip koyardık göbüşleri bnmde son 1 haftada çok çıktı pek yoktu :)

keşke mayıs anneleri gibi göbüş başlığı açsaydın cnm ya :)çekip koyardık göbüşleri bnmde son 1 haftada çok çıktı pek yoktu :)

Aslinda istegim oydu. Ama ne biliyim sacma diye dusunenler olur mu diye hic bahsetmedim :)
Gec kalmis sayilirmiyiz ki :)

Son düzenleme:
Aslinda istegim oydu. Ama ne biliyim sacma diye dusunenler olur mu diye hic bahsetmedim :)
Gec kalmis sayilirmiyiz ki :)

aslında sayılmayız editör konuyu kitler rica ederiz göbüşlerimiz topiği açılır hemde hatıra kalır ilerisi için :)

aslında sayılmayız editör konuyu kitler rica ederiz göbüşlerimiz topiği açılır hemde hatıra kalır ilerisi için :)

Bak bu guzel fikir :) gerci ben dileyen resim eklybilir diye bi not dusmustum ama, sanirim diger turlu daha cok ilgi cekebilir

Bak bu guzel fikir :) gerci ben dileyen resim eklybilir diye bi not dusmustum ama, sanirim diger turlu daha cok ilgi cekebilir

konu sahibi olduğun için editöre msj atabilirsin başlık değiştirilebilir belki o da güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…