Hamile haberi duymak canımı acıtıyor.

melyaaa

Kalbinden öpüyorum miniğim..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
727
577
53
Kızlar herkese merhaba bu konuyla ilgili açılan konuları okudum ama genellikle eski tarihli olduğu için yazmak istedim.Ben forumda yeniyim pkoluyum ve 13 aydır bebek sahibi olamıyorum..İnanın hissetiğim kıskançlık değil ama anlamadığım bi şekilde hamile haberi duymak bile istemiyorum sanki eksikliğim yüzüme vuruluyormus gibi hissediyorum.Bilmiyorum normal miyim sizce??

Kızlar herkese merhaba bu konuyla ilgili açılan konuları okudum ama genellikle eski tarihli olduğu için yazmak istedim.Ben forumda yeniyim pkoluyum ve 13 aydır bebek sahibi olamıyorum..İnanın hissetiğim kıskançlık değil ama anlamadığım bi şekilde hamile haberi duymak bile istemiyorum sanki eksikliğim yüzüme vuruluyormus gibi hissediyorum.Bilmiyorum normal miyim sizce??

Gayet normal..ki ben sadece 3 ay denedim hamile kalmayi o arada herkes hamile kaldi.Sevinmemek kiskanmak degil ama acaip bi sekilde sinir oluyodum..elimde olmadan.Ustelik zaten tek bi ay bile negatifi gordugunde sinir sistemin bozulurken alemin catir catir hamile kalmasi insani elinde olmadan ayar ediyo.

Canım böyle hissetmen düşünmen çok normal.ama bu durumunu agirlastirmamak daha dramatik hale sokmamakta senin elinde!"konuşması kolay güzelim olmuyor işte kahretsin diyeceksin!"ama daha önünde uzun bir zaman dilimi var.tek bir doktora mi gittin? Özele mi.gittin?gitmediğin doktor kalmadımi? Bunları bir düşün canım.ve toparlan tedavisi yok mu? gerçekten yani bütün herşeyi denedin yaptın mı?

İnanın duyduğum an hissetiğim seye anlam veremiyorm kendi kendimi teskin etmeye calışıyorum ama o kadar çok duymaya basladım ki artık bastıramıyorum bu duygumu ve duymak istemiyorum içim acıyo :(

İnanın duyduğum an hissetiğim seye anlam veremiyorm kendi kendimi teskin etmeye calışıyorum ama o kadar çok duymaya basladım ki artık bastıramıyorum bu duygumu ve duymak istemiyorum içim acıyo :KK43:
Canım..Benim yazdıklarımı okudun mu ?

İnanın duyduğum an hissetiğim seye anlam veremiyorm kendi kendimi teskin etmeye calışıyorum ama o kadar çok duymaya basladım ki artık bastıramıyorum bu duygumu ve duymak istemiyorum içim acıyo :KK43:

Bebisim 13 ay cok uzun bi zaman degilki..Zaten kafadan 6 ay veriyo doktorlar.benim doktorum 1 sene gecmeden bana bebegim olmuyo diye gelme demisti hatta..

Canım böyle hissetmen düşünmen çok normal.ama bu durumunu agirlastirmamak daha dramatik hale sokmamakta senin elinde!"konuşması kolay güzelim olmuyor işte kahretsin diyeceksin!"ama daha önünde uzun bir zaman dilimi var.tek bir doktora mi gittin? Özele mi.gittin?gitmediğin doktor kalmadımi? Bunları bir düşün canım.ve toparlan tedavisi yok mu? gerçekten yani bütün herşeyi denedin yaptın mı?
Aslında hayır canım pes etmiş degilim hala savasıyorum özele gidiyorum hala da devam ediyorum ama sanki herkesten duydukça umudum tükeniyo.Rabbime sığınıyorum sadece..

Bebisim 13 ay cok uzun bi zaman degilki..Zaten kafadan 6 ay veriyo doktorlar.benim doktorum 1 sene gecmeden bana bebegim olmuyo diye gelme demisti hatta..
Evet aslında uzun bi zaman degl ki ben bunun 4 ayında düzenli adet olamadım ama bilmiyorum ya belki en yakın arkadaslarımın bebeklerini kucaklarına alması beni böyle hissetmeye itti..Suclu da hissediyorum kendimi bu duygular yüzünden

Evet aslında uzun bi zaman degl ki ben bunun 4 ayında düzenli adet olamadım ama bilmiyorum ya belki en yakın arkadaslarımın bebeklerini kucaklarına alması beni böyle hissetmeye itti..Suclu da hissediyorum kendimi bu duygular yüzünden

Zaman tani kendine ve bedenine..Herkesin ayni sekilde calismiyo malesef vucut fonksiyonlari..Ve inan stresstende hamile kalinamayabiliniyo..Emin ol ummadigin anda oluyo bu tip seyler..Allahim hayirlisini nasip etsin.

Zaman tani kendine ve bedenine..Herkesin ayni sekilde calismiyo malesef vucut fonksiyonlari..Ve inan stresstende hamile kalinamayabiliniyo..Emin ol ummadigin anda oluyo bu tip seyler..Allahim hayirlisini nasip etsin.
Canım ya benim su an aklımdan cıkarmam falan pek mümkün degil o yüzden ummadığım an olayı benim için imkansız

Canm bizde deniyoruz olmuyor heray kafaya takmaktan ümit baglamaktan skldm inan gercektn sonu hep hüsran ama bu ay ole yapmadm hic aklma getrmemeye calstm kitap okudum kafami dagttm sende ole yap cnm bende inan uzulmekten bktm yani bakalm bende öle gordgmde kisknclk deglde cnm icimde bir hüzün oluyor rabbim büyüktür bizimde olur ins

Seni anlıyorum canım gerçekten benimde olacak allahım benim kucağımı boş bırakmayacak diyerek motive et kendini herşey stres gerçekten çevremdeki herkes afedersin zevk almaya başlayınca hamile kaldım diyo üzme kendini. Bende ağladım hem de çocukluk arkadaşım eşinden önce test sonucunu bana attı bi saat ağladım eşimden gizli lavabo da... üzülme olur Allah'ın izniyle kaç yaşındasın canım tahliller nasıl yapılan bi tedavi var mı?

Canm bizde deniyoruz olmuyor heray kafaya takmaktan ümit baglamaktan skldm inan gercektn sonu hep hüsran ama bu ay ole yapmadm hic aklma getrmemeye calstm kitap okudum kafami dagttm sende ole yap cnm bende inan uzulmekten bktm yani bakalm bende öle gordgmde kisknclk deglde cnm icimde bir hüzün oluyor rabbim büyüktür bizimde olur ins
Evet sanırım kıskançlık degil garip bi his ben bile o an hissetiğim seyin adını koyamıyorum suclu hissediyorum kendimi neden sevinemiyorum diye ama tek hissettiğim sey acı oluyo belki onun adına degil kendi adıma..İnan canım ben atamıyorum kafamdan olmuyo :(

Her sey kafanda bıtıyo. Rabbine sıgın. İnsirah dinle bol bol. Meryem suresi dınle oku. İnsallah kısa surede hamıle kalırsın.

Evet sanırım kıskançlık degil garip bi his ben bile o an hissetiğim seyin adını koyamıyorum suclu hissediyorum kendimi neden sevinemiyorum diye ama tek hissettiğim sey acı oluyo belki onun adına degil kendi adıma..İnan canım ben atamıyorum kafamdan olmuyo :KK43:
Şuan seni o kadar iyi anlyrm ki kiz yeminle olsun böle icime çekiyim kokusunu istiyorum yavrumun ama olmuyor iste çok takyrz cnm bu kadar takmasak birde belki olablr ben gecen aylarda cok takmstm kafaya :(

Seni anlıyorum canım gerçekten benimde olacak allahım benim kucağımı boş bırakmayacak diyerek motive et kendini herşey stres gerçekten çevremdeki herkes afedersin zevk almaya başlayınca hamile kaldım diyo üzme kendini. Bende ağladım hem de çocukluk arkadaşım eşinden önce test sonucunu bana attı bi saat ağladım eşimden gizli lavabo da... üzülme olur Allah'ın izniyle kaç yaşındasın canım tahliller nasıl yapılan bi tedavi var mı?
25 yasındayım canım ikinci klomen denemem bu ay ama olmadı hissediyorum..İnanır mısın aynı seyi yasamısız en yakın arkadasım pozitif idrar testiyle hazrladıgı sürprizi attı bana o anki hissin tarifi yok :(

Şuan seni o kadar iyi anlyrm ki kiz yeminle olsun böle icime çekiyim kokusunu istiyorum yavrumun ama olmuyor iste çok takyrz cnm bu kadar takmasak birde belki olablr ben gecen aylarda cok takmstm kafaya :KK43:
Ben com takıyorum canm kabul ediyorum esim de söylüyo böyleyken olmaz diye ama elimde değil olmuyo hele de herkes bana hamile haberleri verirken nasıl stres olmam

Alla
Her sey kafanda bıtıyo. Rabbine sıgın. İnsirah dinle bol bol. Meryem suresi dınle oku. İnsallah kısa surede hamıle kalırsın.
Allah razı olsun canm amin insAllah okuyorum inan onları okumasam hic dayanamam

25 yasındayım canım ikinci klomen denemem bu ay ama olmadı hissediyorum..İnanır mısın aynı seyi yasamısız en yakın arkadasım pozitif idrar testiyle hazrladıgı sürprizi attı bana o anki hissin tarifi yok :KK43:
İçim paramparça oldu ellerim titredi görünce allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama insan üzülüyo... bana her ay usg fotosunu atıyo içimde oynuyo diyo bişe de diyemiyorum insanlar gerçekten biraz düşüncesiz benim bebek istediğimi bi bebek kaybettiğimi de biliyo ama neyseee ... ben kendimi motive ediyorum kuzu benim de olacak rabbim gözümde koymayacak inş diyorum :dua: neden klomen verdi canım pko mu var

Ben com takıyorum canm kabul ediyorum esim de söylüyo böyleyken olmaz diye ama elimde değil olmuyo hele de herkes bana hamile haberleri verirken nasıl stres olmam
Anlyrm canm duymamaya uzulmemeye cals gercktn zor blyrm ama sabrli ol kitap oku baska birseyler bul bence cnm

Back
X