Hamile halimle sabahın köründe TOKAT YEDİM ! Çok çaresizim..

burcukececi

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
75
0
6
Ankara
MERHABA ablalarım cnm cok sıkkın caresızım kafam karısık bitkinim yasım daha 23 1 yıllık evlıyım 3 aylık ıkızılerıme hamıleyım eşimle daha once cok sorumlarımız oldu bı sekılde hallettık suanlık aılesyle yasıoruz kaynanam ve gorumcemle olan munasebetleri anlatmıcam bile onlar cok ayrı vakalar zaten sabah esıme kahvaltı hazırladım oda calsııyor bende normalde her gun aynı saatte hazır olur neden gec hazırladın ıse gec kalcam dedı hemen hemen ıs yerlerımızde yakın bende dunde aynı saatte yedık dedim bagırmaya basladı bagırma dedim kalktı vurdu erkek kardesıde gordu bana vurdugunu bı kac kez aglayarak cıktım evden işe geldim cnm cok sıkkın bıktım bezdim yoruldum caresızım arkamda kımse yok annemle babam ben ck kucukken ayrıldılar babamla yıllardır knsmuyrm bile annemde bi adamla yasıyo onada gitmem gidemem .. bu ilk dayak olayıda değil aslında neler neler yasadımm ne olurusunuz neden hamıle kaldın diye kızmayın benm her yanım kızgınlıklarla kırgınlıklarla dolu zaten .. bana bi çıkış yolu gösterin... :(

MERHABA ablalarım cnm cok sıkkın caresızım kafam karısık bitkinim yasım daha 23 1 yıllık evlıyım 3 aylık ıkızılerıme hamıleyım eşimle daha once cok sorumlarımız oldu bı sekılde hallettık suanlık aılesyle yasıoruz kaynanam ve gorumcemle olan munasebetleri anlatmıcam bile onlar cok ayrı vakalar zaten sabah esıme kahvaltı hazırladım oda calsııyor bende normalde her gun aynı saatte hazır olur neden gec hazırladın ıse gec kalcam dedı hemen hemen ıs yerlerımızde yakın bende dunde aynı saatte yedık dedim bagırmaya basladı bagırma dedim kalktı vurdu erkek kardesıde gordu bana vurdugunu bı kac kez aglayarak cıktım evden işe geldim cnm cok sıkkın bıktım bezdim yoruldum caresızım arkamda kımse yok annemle babam ben ck kucukken ayrıldılar babamla yıllardır knsmuyrm bile annemde bi adamla yasıyo onada gitmem gidemem .. bu ilk dayak olayıda değil aslında neler neler yasadımm ne olurusunuz neden hamıle kaldın diye kızmayın benm her yanım kızgınlıklarla kırgınlıklarla dolu zaten .. bana bi çıkış yolu gösterin... :(

kardeşim bak bu yaşadığın ilk şiddet olayıysa aslında şiddetin ilki sonu olmaz tabi de. eğer bir kere daha bir şiddet olayıyla karşılaşırsan kadın sığınma evleri var. sana en yakın olanını internetten araştır. ve oralara başvur. diyebileceğim sadece bu. hamilesin bi de sana el kaldırılmamalı. devlete bağlı onlar ve orada sana iyi bakarlar. eşinle ve ailesi ile ilgili yorum yapmıcam zaten herşey baştan yanlış. nedengül

İkinizde çalıştığınız halde neden kayınvalidede yaşıyorsunuz?

Bu sebebden vurulur mu hic nasil adam bu böyle hamile kadina kahvalti gec hazirladin diye vuruyor.
Böylelerine raabim evlenmeyi hic nasip etmesin diyorum.
Toplum icinde kendini kanitlayamamis kücük yaratiklar savunmasiz kadinlari döverek, söverek kendilerini tatmin ediyorlar aklinca adam oluyorlar kendilerini güclü hissediyorlar.
Sen calisiyorsun anladigim kadariyla yol gösterin demissin ama yolunu sadece kendin cizebilirsin.
Ayaklarinin üzerinde duruyorsan neden cekiyorsun böyle birini sana hamileyken vuran adamdan hemde böyle bir sebebden hayir mi gelir?
Cocuklarina iyi bir babami olur ? Hic sanmiyorum...
Dedigim gibi kararli ol isin varsa ayaklarinin üzerinde durailiyorsan hic cekme Allah yardimcin olsun...

Şiddetin affı yok, bahanesi yok

Madem çalışıyorsun, bas ayaklarının üzerine, tavrını koy, affetmediğini bilsin

Eşin bu saatten sonra değişmez, hamile olman durumu zorlaştırıyor ama en azından çocukların palazlanana kadar idare etmelisin. Ama söyleyeceğim tek şey bu adamla ömür geçmez, kahvaltısı geç kalmışmış, b... yiyesice, yemesen ne olur. Of çok sinirlendim arkadaşım ya kusura bakma, o evde yaşayan insanlarda nasıl insandır ya, ne yapıyorsun diyen yok, Allah yardımcın olsun

Bu sebebden vurulur mu hic nasil adam bu böyle hamile kadina kahvalti gec hazirladin diye vuruyor.
Böylelerine raabim evlenmeyi hic nasip etmesin diyorum.
Toplum icinde kendini kanitlayamamis kücük yaratiklar savunmasiz kadinlari döverek, söverek kendilerini tatmin ediyorlar aklinca adam oluyorlar kendilerini güclü hissediyorlar.
Sen calisiyorsun anladigim kadariyla yol gösterin demissin ama yolunu sadece kendin cizebilirsin.
Ayaklarinin üzerinde duruyorsan neden cekiyorsun böyle birini sana hamileyken vuran adamdan hemde böyle bir sebebden hayir mi gelir?
Cocuklarina iyi bir babami olur ? Hic sanmiyorum...
Dedigim gibi kararli ol isin varsa ayaklarinin üzerinde durailiyorsan hic cekme Allah yardimcin olsun...

ben güçlü bi insanım tek basıma ayaklarımın ustundede dururum elini kolumu baglayan cocuklar... :(

Şiddetin affı yok, bahanesi yok

Madem çalışıyorsun, bas ayaklarının üzerine, tavrını koy, affetmediğini bilsin

Eşin bu saatten sonra değişmez, hamile olman durumu zorlaştırıyor ama en azından çocukların palazlanana kadar idare etmelisin. Ama söyleyeceğim tek şey bu adamla ömür geçmez, kahvaltısı geç kalmışmış, b... yiyesice, yemesen ne olur. Of çok sinirlendim arkadaşım ya kusura bakma, o evde yaşayan insanlarda nasıl insandır ya, ne yapıyorsun diyen yok, Allah yardımcın olsun

bende oyle dunuyorum cocuklarım az buyuyene kadar en azından ıdaremı etmeyelım? ... nasıl gecer bole hayat..

bende oyle dunuyorum cocuklarım az buyuyene kadar en azından ıdaremı etmeyelım? ... nasıl gecer bole hayat..

İnanamiyorum yaa siz ikizlere hamilesiniz esiniz kahvaltisi gecikti diyemi size vurdu yuh artik yuh o adama bi gunde kahvalti yapmadan gitsin ne var yani vurmasimi gerek cok uzuldum sizin adiniza en cok ta siginacak bi limaninizin olmamasina hayat bu kadarmi acimasiz cocuklariniz icin mucadele edin diycem ama siddet bi kere degil ki allah yar ve yardimcin olsun

hayır cnm bunun idaresi falan olmaz. Böyle ömür geçmez. Çalışıyomuşsun ne güzel . annene yakın ucuz küçük bir ev tutsan. Çalışıp geçinemezmisin ? Bak benim bir arkadaşım var. Gündüz işe gider. Akşam sağda solda çorap, dantel, bebek yeleği satar. hayatını kazanır bebekler olunca annen bakmazmı gündüzleri.

Bence hepsini yapabilirsin. Kadınlar olarak güçlü olmalıyız razı gelmemeleyiz. Bize yapılan zulme. O da görsün. bir kahvaltı yüzünden hemde başkasının yanında sana vurmak neymiş. ayklarına kapanmazsa neyim. Affedip affetmekte sana kalır. Bugünlük annene git, sakın gitme o eve. Anlasın olayın vehametini oda.Bir ev bulun hemen. Bak gör kuzu olacak kuzu :)

hayır cnm bunun idaresi falan olmaz. Böyle ömür geçmez. çalışıyomuşsun ne güzel . Annene yakın ucuz küçük bir ev tutsan. çalışıp geçinemezmisin ? Bak benim bir arkadaşım var. Gündüz işe gider. Akşam sağda solda çorap, dantel, bebek yeleği satar. Hayatını kazanır bebekler olunca annen bakmazmı gündüzleri.

Bence hepsini yapabilirsin. Kadınlar olarak güçlü olmalıyız razı gelmemeleyiz. Bize yapılan zulme. O da görsün. Bir kahvaltı yüzünden hemde başkasının yanında sana vurmak neymiş. Ayklarına kapanmazsa neyim. Affedip affetmekte sana kalır. Bugünlük annene git, sakın gitme o eve. Anlasın olayın vehametini oda.bir ev bulun hemen. Bak gör kuzu olacak kuzu :)

hiç bişey olmuyo burnu kaf dagında bunlkarın sülalece... Annemde calsııyor ... Malesef.. Oda bakamaz :(

Elalem hamile karısının ayağını yere bastırmıyor ya terbiyesize bak

NE YERE BASTIRMAMASI CALISDITIGM AYLIGI KENDI BORCU VAR DIYE kurusu kurusuna elıne sayıyorum aksam eve gıdyrm bazen yemek olmuyo yemege gırym hamıle halımle tum ahalinin bılasıgını ben yıkıyorum evde ıkı gorumce var bırı calısıo benden ıkı saat once eve gelıo düşünün artık....... bıde tek ızınlı gunum pazar 3 katlı trıbles evı tek basıma temızlıyorum ve ben hala yaranamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ...................... !!!!!!

hiç bişey olmuyo burnu kaf dagında bunlkarın sülalece... Annemde calsııyor ... Malesef.. Oda bakamaz :(

Çok üzüldüm durumunuza yazmadan edemedım lütfen kabul etmeyın bu sıddetı cocuklar olunca daha da zor ısınız evlatları vermemekle de tehdıt ederler sızı onlar ocın katlanmak zorunda kalırsınız hamıleyken dovenn dogurunca ne yapmaz cocuklarınıza da aynı sıddetı uygulamayacacagının garantısı yok hemen bır yol bulun kurtulun onlardan çalısıyormussunuzda yasayacagınız hayat dayak yıyıp aglayacagınız hayattan daha kötu olamaz emın olun

kadın sığınma evine git bence.
ilk değilmiş son değilmiş allahın cezası, mecbur musun sen hamile halinle onun sülalesine hizmet etmeye. allah dağına göre kar verirmiş. bana yapılsa o evi de, hayatı da dar ederdim onlara. sen çekiyosun, çektiğin için de üstüne daha da çok geliyolar. yazık sana gerçekten. bence eğer maaşın tek başına bi ev tutmayı karşılamıyosa önce bi sığınma evine çık, ordan belki bi ev arkadaşıyla ortak bi ev tutabiirsiniz. ben de boşandığımda iş yerimden bi kız arkadaşımla ev arkadaşı olmuştum. en azından bi süre nefes aldırır sana. allah yardım etsin muhtemelen bunların hepsi zor gelicek, orda ki eziyet zor gelmiyecek ve çekmeye devam ediceksin. allah karşına iyi insanlar, iyi kapılar çıkarsın.

korkma cnm bir yolu bulunur. Sakın gitme o eve bir müddet annende kal. daha 6 ay var doğuma. biraz para biriktirirsin. bir ev tutarsın. Doğumdan sonra da evden çalışırsın. evde de yapılacak bir sürü iş var.

cesaretli ol. gitmeeeeee lütfen. Hamile hamile dayak yemene çok üzüldüm. bu arada nerde oturuyosun

bu devırde ıyı nıyetlı gelın kımseye yaranamaz...senın esın ve esının aılesı NİMET AZGINI....CAZGIR OLUCAN onları dıken ustunde tutacankı oyle yaranacan:47::47:

çok üzüldüm bende haline, yapma iş boşver yığılı kalsın bulaşık ağrım var de yat, kim yaparsa yapsın,
Allah büyük onlarda kızlarından görürler ozaman anlarlar
eşinde çok vicdansızmış, Allah'ım kurtarsın seni en kısa zamanda
teyzen falan yokmu gidebileceğin yakın akraban?

Çok üzücü çok :50:

Ama ne yap et ayrıl o adamdan...

Dayağın sonu gelmez
Seni bu halde bile döven adam hep döver...
Allahım yardımcın olsun sadece dileyebilirim elimden bişey gelmiyor
Allah da o vicdansızları bildiği gibi yapsın...:47:

İyi yere dükkan açmışlar.
Sen hergün çalış parayı avucuna say evin işlerini yap üstüne kahvaltı geç kaldı diye tokat ye.
Aklını başına topla arkadaşım.
Bebekler henüz karnında ne yaparsan şimdi yaparsın.Gitme arkadaşım bu akşam eve.

Back
X