- Konu Sahibi burcukececi
MERHABA ablalarım cnm cok sıkkın caresızım kafam karısık bitkinim yasım daha 23 1 yıllık evlıyım 3 aylık ıkızılerıme hamıleyım eşimle daha once cok sorumlarımız oldu bı sekılde hallettık suanlık aılesyle yasıoruz kaynanam ve gorumcemle olan munasebetleri anlatmıcam bile onlar cok ayrı vakalar zaten sabah esıme kahvaltı hazırladım oda calsııyor bende normalde her gun aynı saatte hazır olur neden gec hazırladın ıse gec kalcam dedı hemen hemen ıs yerlerımızde yakın bende dunde aynı saatte yedık dedim bagırmaya basladı bagırma dedim kalktı vurdu erkek kardesıde gordu bana vurdugunu bı kac kez aglayarak cıktım evden işe geldim cnm cok sıkkın bıktım bezdim yoruldum caresızım arkamda kımse yok annemle babam ben ck kucukken ayrıldılar babamla yıllardır knsmuyrm bile annemde bi adamla yasıyo onada gitmem gidemem .. bu ilk dayak olayıda değil aslında neler neler yasadımm ne olurusunuz neden hamıle kaldın diye kızmayın benm her yanım kızgınlıklarla kırgınlıklarla dolu zaten .. bana bi çıkış yolu gösterin...