Hamıle hanımlar folik asitle(folbiol) progestan hapı aynı anda kullanılır mı?

milka84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
1.024
292
198
Merhaba hanımlar

Benım lekelenmelerım yuzunden sonunda gıttıgım bır dr progestan verdı ve de aspırın yarım tane
progestanı gunde ıkı kere sabah aksam olmak uzere

Fakat bu dr dan once gıttıgım dr folık asıt vermıstı gercı ben o doktorumdan memnun kalmamıstım.

Folı kasıtın onemını artık hepımız bılıyoruz .Progestanla ve aspırınle beraberınde folık asıt folbıol u kullanabılırmıyım aynı anda

Benimde kanamam ve lekelenmelerim vardı ben hem progestan iğne ,hem günde 3 kere fitil olarak,vitamin ve folic asit aynı anda kullandım.Doktor vermişti bişey olmaz kullan.

Merhaba arkadaşlar, Ben 18 Eylül' den bu yana lekelenmekle birlikte 6 gün kadar regl oldum. 11 Ekim oldu hala lekeleniyorum. Progestan kullanalı 2 gün oldu, polikistik overımın etkisi devam ediyor. Endişeliyim, gebe kalmak istiyorum ancak bu durumda eşimle birlikte olamıyorum. Folik asit + progestan kullanıyorum 2 gündür tansiyon sorunu yaşıyorum. Tuzlu bişeyler içtiğimde kendime geliyorum. Normal bir durum mu bilemiyorum. Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz? Benimle birlikte aynı sorunu yaşayan bayanlara da ışık tutalım. Çok zor durumdayım aacil Yorum bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…