hamile hanımlar tahlillerinizi ne zaman yaptırdınız???

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
torch
tft
biyokimyaü
hemogram
titi
idrar tahlilerinizi ne zaman yaptırdıız.. ?

Bunların ne zamana kadar yapılması gerekiyor??

gebelik başlangıcında yapıyorlar bildiğim kadarıyla. ben yedinci haftada gitmiştim. doktor değiştirince birkaç eksik tahlili 9. haftada yaptırdım

ben de 30 ekimde iş olarak müsaitim geç olur mu diyordum ama geçse tabi ki izin alıp gideceğim...
Sekizinci haftan olduğuna göre dokuzuncu haftada gitmiş olacaksın. Zannetmiyorum ama doktoruna sorsan daha iyi olur. Zaten ilk iki buçuk ay benim doktor cüzi bir ücretle her hafta kontrole çağırıyor. Sonrasında duruma göre iki haftada veya ayda bir. Ama ilk haftalar önemli, sık sık gitmen iyi olacaktır diye düşünüyorum

çok teşekkür ediyorum..

Bol bol folik asit almaya özen göster canım. Şimdi ne ekerersek, ilerde emeklerimizin karşılığını alacağız inşallah. Sağlık ve mutluluk diliyorum

Bol bol folik asit almaya özen göster canım. Şimdi ne ekerersek, ilerde emeklerimizin karşılığını alacağız inşallah. Sağlık ve mutluluk diliyorum
sağolun canım. dr folik verdi hamileliğimi öğrendiğim haftadan beri (5. hafta ) günde 1 tane kullanıyorum. 3 aya kadar.. ancak sanırım geç başladığımdan haplar artacak...son ay günde 2 tane atsam olmaz dimi

yok geç değil canım merak etme. ilerleyen dönemde ilaçlarını değiştiriyor zaten. ben şu an folik asit içeren vitamin kompleksi ve demir kullanıyorum. Folik hep veriyorlar ama grup vitaminlerle beraber

geçmiş olsun.. bunlar bizim sağlık ocağında yokmuş. devlet hastanesine gitmek gerekiyormuş..bu tahlilleri de yaptırabildiniz mi siz??

torch
tft
biyokimyaü buhnlar vrmışdı bilmiyorum ama genel yapılan testleri yaptırdım sağlık ocağında idrar hemogram tsh hepatit vs

Ben bebeğimi öğrendiğimde 4 haftalıktı. Benden 8. haftada istedi çünkü ben gebe kalmadan 3 ay önce gitmiştim doktora planlı gebelik olduğundan bu tetkiklerin hepsini yapmıştı. Bu nedenle 8. hafta yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…