hamile hanimlar yerlesme kanaması yaşadınız mı ?

esmerm91

Bal oğlum ♥️
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
10.382
13.857
498
Herkese mrb..hamile bayanlar yerlesme kanaması yasadınız mı ? Yaşadıysanz adetinize ne kadar zaman önce yasadiniz yada ne kadar zaman sonra yasadınız ? Adetime 1 hafta var ve dün sadece 2 kez peceteye acik pembe gibi kan geldi neyin nesi ki diye merak ettim bu konudada burda cok fazla konu ve cevaplanmis birsey bulamadm lütfen tecrübelerinizi paylasırmısınız ? Herkese simdiden teşekkürler

merhaba canim ben tam regl gunu yasadim 6 7 damla kahverengi leke geldi kesildi.
4 gun oncesinden gebelik testi silik cizgi ile uyarmisti zaten ;)
hemen acile kostuk 244 tu degerim leke geldiginde

merhaba canim ben tam regl gunu yasadim 6 7 damla kahverengi leke geldi kesildi.
4 gun oncesinden gebelik testi silik cizgi ile uyarmisti zaten :KK66:
hemen acile kostuk 244 tu degerim leke geldiginde
ayni anda yazmisiz :) acilde istenildiginde gebelk testi yapilabiliyor mu

ben 5 haftalık hamileyken yaşadım. sadece 1 defa 4-5 damla lekenlenme şeklinde. hamile olduğumu öğrendiğim gün olmuştu korkmuştum dr yerleşme kanaması sorun yok demişti.başka olmadı
Peki adet tarihinize ne kadar vardi ?

tabi birtanem yapiliyor ozele gittik ama
Anladm cok tsk ediyorm cevabinz icin yavrunuzu saglikla kucaginiza almaniz dilegiyle..

amin canim sagol insallah melegin gelmistir bana yerlesme lekesi gibi geldi ama :)
İnşallah ya kac aydir tedavi görüyorm pkoluyum ve yumurtam büyümüyodu bir türlü bu ay ilk kez büyüdü ve catladi hangi gün catladigini bile biliyorm degerlendrdk ama bakalm daha adetede var pff biran önce ne olup bittigini ögrenmek icin sabırsızlanıyorum

İnşallah ya kac aydir tedavi görüyorm pkoluyum ve yumurtam büyümüyodu bir türlü bu ay ilk kez büyüdü ve catladi hangi gün catladigini bile biliyorm degerlendrdk ama bakalm daha adetede var pff biran önce ne olup bittigini ögrenmek icin sabırsızlanıyorum

insallah bu ay tutmustur beklemek cok zor bende sorun olmamasina ragmen 12.ayda geldi kizim vakti saati var bol bol dua et umarim pozitif sonuclar alirsin ;)

Herkese mrb..hamile bayanlar yerlesme kanaması yasadınız mı ? Yaşadıysanz adetinize ne kadar zaman önce yasadiniz yada ne kadar zaman sonra yasadınız ? Adetime 1 hafta var ve dün sadece 2 kez peceteye acik pembe gibi kan geldi neyin nesi ki diye merak ettim bu konudada burda cok fazla konu ve cevaplanmis birsey bulamadm lütfen tecrübelerinizi paylasırmısınız ? Herkese simdiden teşekkürler

[Q"Pambuk Sindrella, post: 41158818, member: 643770"][/QUOTE]

Canim benim ben adete 5 gün kala yerleşme kanaması yaşadım açık pembeydi sulu kan gibi ayrıca sancı da çektim ben adet oluyorum sandım ama dört gün sonra idrar testiyle ardından kan testiyle öğrendim

Adetime üç gün varken pembe lekelenmem olmuştu,aynı gün testte pozitifi görmüştüm.

[Q"Pambuk Sindrella, post: 41158818, member: 643770"]

Canim benim ben adete 5 gün kala yerleşme kanaması yaşadım açık pembeydi sulu kan gibi ayrıca sancı da çektim ben adet oluyorum sandım ama dört gün sonra idrar testiyle ardından kan testiyle öğrendim[/QUOTE]

Adetime üç gün varken pembe lekelenmem olmuştu,aynı gün testte pozitifi görmüştüm.
Cok tsk ederm hanimlar Allah saglikla bebeklerinizi kucagnza almayi nasip etsn

Canim tam olarak ayni gun ayni saatlerde ayni seyi yasamisiz ya.. benim de persembe ve cuma gunu az az oldu. Bugün hic olmadi..

Back
X