Hamile iken bebeğini kaybedenler

ASLI192278

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
228
0
0
İzmir
11 haftalık hamileyken kontrole gittiğimde bebeğimin kalbini durduğunu öğrendim acaba 2.cide aynı olur diye çok korkuyorum başına gelen varmı acaba

11 haftalık hamileyken kontrole gittiğimde bebeğimin kalbini durduğunu öğrendim acaba 2.cide aynı olur diye çok korkuyorum başına gelen varmı acaba

Eminim birçok insanın başına gelmiştir canım.. Bende 2 aralıkta kürtaj oldum benim bebeğimin kalp atışları hiç oluşmadı gitti:( Şimdi bende de aynı korku ve endişeler var.. Bazı yaptırabildiğim tüm testleri yaptırdım sonuçları alıcam 15 gün sonra bakalım hayırlısı.. Çok geçmiş olsun..

10 haftalik olmasi gereken bebegim kontrole gittigimde sekiz haftada kalmisti almak zorunda kaldilar. Buradaki bayanlarin %90inin da var ne yazikki:-( endiselenme ins iyi olur..

Bnde 12 haftalık hamılykn kontrolegttım bbgımın kalbı durmus tekrar korunmayı bıraktık bklımmolcak bnim bbgın olme sebebı pıhtılasma dedıler senın ıcın ne sonuc???

Back
X