Gebeliğe Hazırlık Hamile iken emzirme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğurana kadar doğduktan sonra bile iki çocuğunu emziren var ama bazı doktorlar ilk dört ay emzirin diyo

Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz 2 aylık hamileyim bebeğim 15 aylık

Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz 2 aylık hamileyim bebeğim 15 aylık
aynı durumdayız kızım 16 aylık ve benim hamile olma ihtimalim var umarım değilimdir tabi :( tandem emzirme deniyor kesinlikle iki çocuğunu beraber emzirenler var olursa bende öyle düşünüyorum kızımın hakkına giremem..özellikle diş dönemi bitene kadar emzirmeliyim

:KK48:
aynı durumdayız kızım 16 aylık ve benim hamile olma ihtimalim var umarım değilimdir tabi :KK43: tandem emzirme deniyor kesinlikle iki çocuğunu beraber emzirenler var olursa bende öyle düşünüyorum kızımın hakkına giremem..özellikle diş dönemi bitene kadar emzirmeliyim
Ne güzel işte çocukların arasında çok yaş farkı olması iyi değil bence arka arkaya doguracan:KK48: sen istemiyormusun

:KK48:
Ne güzel işte çocukların arasında çok yaş farkı olması iyi değil bence arka arkaya doguracan:KK48: sen istemiyormusun
maalesef ya şuan psikolojik olarak hazır değilim..köyde lojmandayız gurbetteyiz..okuduğum bir bölüm var o bitmedi..benim için en sağlıklı vakit önümüzdeki yıl..tabi hayırlısı olsun ne diyeyim..test aldım pazara kadar bekleyip yapacağım bakalım

maalesef ya şuan psikolojik olarak hazır değilim..köyde lojmandayız gurbetteyiz..okuduğum bir bölüm var o bitmedi..benim için en sağlıklı vakit önümüzdeki yıl..tabi hayırlısı olsun ne diyeyim..test aldım pazara kadar bekleyip yapacağım bakalım
Hmm öyle olunca o zaman biraz büyümesini beklemelisin yanlizmissin da ben köyde yaşıyorum köyde çocuk büyütmek Zor benim kaynanam yanımda eltim var kalabaligiz bakan çok hayırlısı bakalım testi yapınca banada şöyle

Eşinin mesleği ne sen hangi bölüm okuyorsun

Back
X