Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HamilesinizMerhaba tarlusal içtim adet olmayınca bitti gene olmadım az önce test yaptım bu şekilde çıktı. Başına böyle bişey gelen var mı??
Merhabalar. 9 Martta korunmasız bi ilişkim oldu (reglim bittikten iki gün sonra yumurtlama donemim değildi) içime boşalma olmadı fakat nolur nolmaz diye ella ictim. adetim 2 nisanda olması gerekiyordu olmadı adetim geçtikten 3 gun sonra normal gebelik testi yaptım sonuc negatif. 1 hafta geçtikten sonra predictor erken gebelik testi yaptım sonuc negatif ve saatler sonra iki teste de baktım çöpe atmadan negatifti. testleri ilişkimden 1 ay sonra yapmış oldum yani gebelik olsa hcg idrara biraz da olsa bir ayda gecer silik bile cizgi olurdu diye düşünüyorum.. bu pazartesi adet söktürücü tarlusal kullanmaya başladım. bugun tam adetimin gecikmesinin 14. günü ve en ufak bi gebelik belirtim yok göğüs hassasiyeti bulantı baş dönmesi hiçbiri yok. sadece kasıklarımda ve belimde ağrı var bu fa umarım reglim geciktigi icindir. SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI ÇOK KORKUYORUM TİROİTLERİM TEMBEL DİYE ADET DUZENSİZLİGİ YASAYAN BİRİYDİM ZATEN VE DOKTOR RAHİMİMDE İLTİHAP OLDUGUNU SÖYLEMİŞTİ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ YAZAR MISINIZ NE YAPMAM LAZIM ADET OLMAK İCİNBende tarlusal kullandıktan sonra adet olmayınca hamile olduğumu öğrenmiştim. Doktora gittim bi sakıncası olmaz demişti. Çok şükür bi sıkıntı yok şu ana kadar
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMHamilesiniz☺ hemde baya yüksek değeriniz ondan olmamışsınız. Ama bebeğe zarar vermez merak etmeyin. Sağlıcakla kucağınıza alın![]()
Canım ben hamile olduğunu düşünmüyorum olsa çıkardı mutlaka adet söktürücü bitti mi hala içiyo musun ?Merhabalar. 9 Martta korunmasız bi ilişkim oldu (reglim bittikten iki gün sonra yumurtlama donemim değildi) içime boşalma olmadı fakat nolur nolmaz diye ella ictim. adetim 2 nisanda olması gerekiyordu olmadı adetim geçtikten 3 gun sonra normal gebelik testi yaptım sonuc negatif. 1 hafta geçtikten sonra predictor erken gebelik testi yaptım sonuc negatif ve saatler sonra iki teste de baktım çöpe atmadan negatifti. testleri ilişkimden 1 ay sonra yapmış oldum yani gebelik olsa hcg idrara biraz da olsa bir ayda gecer silik bile cizgi olurdu diye düşünüyorum.. bu pazartesi adet söktürücü tarlusal kullanmaya başladım. bugun tam adetimin gecikmesinin 14. günü ve en ufak bi gebelik belirtim yok göğüs hassasiyeti bulantı baş dönmesi hiçbiri yok. sadece kasıklarımda ve belimde ağrı var bu fa umarım reglim geciktigi icindir. SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI ÇOK KORKUYORUM TİROİTLERİM TEMBEL DİYE ADET DUZENSİZLİGİ YASAYAN BİRİYDİM ZATEN VE DOKTOR RAHİMİMDE İLTİHAP OLDUGUNU SÖYLEMİŞTİ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ YAZAR MISINIZ NE YAPMAM LAZIM ADET OLMAK İCİN
hala içiyorum cumartesi günğ biticek .. ya gec döllenme olsa bile ilişkiden 1 ay sonraki testte cıkmaz mıydı 1 ayda idrara gecmez miydi hcg kaldı ki içime boşalma da olmadı nasıl döllenme olsunCanım ben hamile olduğunu düşünmüyorum olsa çıkardı mutlaka adet söktürücü bitti mi hala içiyo musun ?
Içine boşalma olmadıysa imkansız hamile olman ki çıkardı da zatenhala içiyorum cumartesi günğ biticek .. ya gec döllenme olsa bile ilişkiden 1 ay sonraki testte cıkmaz mıydı 1 ayda idrara gecmez miydi hcg kaldı ki içime boşalma da olmadı nasıl döllenme olsun
evet kesinlikle içime boşalma olmadı zevk suyundsn korkup ella içtim ve yumurtlama gunum bile değildi ama cok buyuk stres yapıp korktuğum icin cok sıkıyorum kendimi butun ihtimalleri düşünüyorumIçine boşalma olmadıysa imkansız hamile olman ki çıkardı da zaten
Ilacın bitmesini bekle ilaç bittikten 10 gün içinde mutlaka adet olursun
Ella da içmişsin canım sanmıyorum hamile olasın. Stres yapma kendine olursun illa daha ilacın da bitmemiş. Ben daha önce tarlusal kullanmıştım ilaç bittikten 3-4 gün sonra adet olmuştum. Bittikten sonra 10 gün içinde olursun mutlakaevet kesinlikle içime boşalma olmadı zevk suyundsn korkup ella içtim ve yumurtlama gunum bile değildi ama cok buyuk stres yapıp korktuğum icin cok sıkıyorum kendimi butun ihtimalleri düşünüyorum
teşekkür ederim burda herkes biseyler söylemiş okurken bile kanser oldum böyle bisey basima gelse intihar ederim hraldeElla da içmişsin canım sanmıyorum hamile olasın. Stres yapma kendine olursun illa daha ilacın da bitmemiş. Ben daha önce tarlusal kullanmıştım ilaç bittikten 3-4 gün sonra adet olmuştum. Bittikten sonra 10 gün içinde olursun mutlaka
tarlusak kullanırken gebelik testi yapsam sonucu etkiler miElla da içmişsin canım sanmıyorum hamile olasın. Stres yapma kendine olursun illa daha ilacın da bitmemiş. Ben daha önce tarlusal kullanmıştım ilaç bittikten 3-4 gün sonra adet olmuştum. Bittikten sonra 10 gün içinde olursun mutlaka
Allah korusun öyle şeyler deme . Dedigim gibi boşalma olmadığına eminsen korkma bişey olmaz. Hem ella da hormonların dengesini bozulmuş diye duymuştum o yüzden de gecikmiştir. Herkesin kendi hayatı ama bidahakine daha dikkatli ol canım böyle mahvetme kendiniteşekkür ederim burda herkes biseyler söylemiş okurken bile kanser oldum böyle bisey basima gelse intihar ederim hralde
Yok zannetmiyorum etkilesin . Hamileysen pozitif çıkar ancatarlusak kullanırken gebelik testi yapsam sonucu etkiler mi
kesinlikle bu bwna ders oldu bir daha asla yapmaö nu yasadıgım korku tarifsizAllah korusun öyle şeyler deme . Dedigim gibi boşalma olmadığına eminsen korkma bişey olmaz. Hem ella da hormonların dengesini bozulmuş diye duymuştum o yüzden de gecikmiştir. Herkesin kendi hayatı ama bidahakine daha dikkatli ol canım böyle mahvetme kendini
Tek korunmasız ilişki var hamile olduğunu zannetmiyorum. Ama tarlusalın söktürmesi lazımdı tekrar bi doktora danışın istersenizMerhabalar. 9 Martta korunmasız bi ilişkim oldu (reglim bittikten iki gün sonra yumurtlama donemim değildi) içime boşalma olmadı fakat nolur nolmaz diye ella ictim. adetim 2 nisanda olması gerekiyordu olmadı adetim geçtikten 3 gun sonra normal gebelik testi yaptım sonuc negatif. 1 hafta geçtikten sonra predictor erken gebelik testi yaptım sonuc negatif ve saatler sonra iki teste de baktım çöpe atmadan negatifti. testleri ilişkimden 1 ay sonra yapmış oldum yani gebelik olsa hcg idrara biraz da olsa bir ayda gecer silik bile cizgi olurdu diye düşünüyorum.. bu pazartesi adet söktürücü tarlusal kullanmaya başladım. bugun tam adetimin gecikmesinin 14. günü ve en ufak bi gebelik belirtim yok göğüs hassasiyeti bulantı baş dönmesi hiçbiri yok. sadece kasıklarımda ve belimde ağrı var bu fa umarım reglim geciktigi icindir. SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI ÇOK KORKUYORUM TİROİTLERİM TEMBEL DİYE ADET DUZENSİZLİGİ YASAYAN BİRİYDİM ZATEN VE DOKTOR RAHİMİMDE İLTİHAP OLDUGUNU SÖYLEMİŞTİ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ YAZAR MISINIZ NE YAPMAM LAZIM ADET OLMAK İCİN
bitmedi daha tarlusal içiyorum hala cumartesi biticekTek korunmasız ilişki var hamile olduğunu zannetmiyorum. Ama tarlusalın söktürmesi lazımdı tekrar bi doktora danışın isterseniz
Merhaba yorumlarınızı okudum da benimde adetim geçikti tarlusala başladım da normalde geçikme bu kadar fazla olmazdı 8.günüm, adetim geçtikten 2 gün sonra test yaptım negatifti yani ilşkiden 22 sonra yaptım olsaydı çıkardı demi geç döllenme durumu olamaz Çünkü bida birliktelik olmadı eşim göreve gitti Normalde 14 günde idrar çıkar yazıyor suan bebek istemiyorumYok zannetmiyorum etkilesin . Hamileysen pozitif çıkar anca
Canım pek anlamıyorum ama az da olsa çıkardı heralde . Ama çıkmayada biliyo benim çıkmamıştı. Tarlusal biteli kaç gün oldu bitti mi hala içiyo musunuzMerhaba yorumlarınızı okudum da benimde adetim geçikti tarlusala başladım da normalde geçikme bu kadar fazla olmazdı 8.günüm, adetim geçtikten 2 gün sonra test yaptım negatifti yani ilşkiden 22 sonra yaptım olsaydı çıkardı demi geç döllenme durumu olamaz Çünkü bida birliktelik olmadı eşim göreve gitti Normalde 14 günde idrar çıkar yazıyor suan bebek istemiyorum
Daha 3.günüm yani 5.hapı aldım ilk defa bu kadar geçikti ama bu ay herkesin geçikmiş sanırımCanım pek anlamıyorum ama az da olsa çıkardı heralde . Ama çıkmayada biliyo benim çıkmamıştı. Tarlusal biteli kaç gün oldu bitti mi hala içiyo musunuz