Hamile kadının üstüne çıkıp... Kadın kadına bunu yapar mı?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Hamile kadının üstüne çıkıp...
İzmir'de kadın meslektaşının saldırısına uğrayan öğretmen Funda Demircan'ın önce bacağı üç yerden kırıldı ardından da 9 haftalık bebeğini kaybetti.
Sitene Ekle
hamile-kadinin-ustune-cikip--5104762.Jpeg

Aynı zamanda tekvandocu olduğu öğrenilen S.A iddiaya göre Funda Öğretmen'in üzerine çıkarak darp etti.

İzmir Karşıyaka Fevzipaşa Ortaokulu'nda beden eğitimi öğretmeni olan Funda Demircan (34) geçtiğimiz 29 Mayıs'ta okulda kendisi gibi beden eğitimi öğretmeni olan S.A.'dan çay fincanını istedi. İddiaya göre S.A. "Az ye de kendine bir Uşak tut" dedi.

Olaydan sonra birbiriyle tartışmaya başlayan iki öğretmen kavga etmeye başladı. Kavga sırasında aynı zamanda tekvandocu olduğu öğrenilen S.A. Funda Hoca'nın önce ayak bileğine tekme attı. Ardından da üzerine çıkarak darp etti. Ayağı 3 yerinden kırılan ve tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığı 9 haftalık bebeğini de düşüren Funda öğretmen, S:A'dan şikayetçi oldu.

Arka arkaya ameliyat geçirdiğini ve olay tarihinden beri raporlu olduğunu, işe gidemediğini belirten Demircan bir müddet İzmir MEdicalpark Hastanesi'Nde tedavi gördü. Demircan, "Bu meslektaşım aynı okulda daha önce de fiili ve sözlü olarak 5 kişiye daha saldırdı. Ben mağdur edildim. O gün önce ayak bileğime tekme attı, ardından da üzerime çıkıp darp etti. Olayın ardından da 9 haftalık bebeğimi düşürdüm" dedi.

"ESKİDEN HEP BİRLİKTELERDİ"

Olayın geçen yıl okul kapanmadan önce gerçekleştiğini belirten öğrenciler ise iki öğretmenin önceden sürekli birlikte kahve içtiklerini anlattı. Öğrenciler Funda hocanın çok sıcakkanlı olduğunu S.A'nın ise biraz saldırgan bir tavrı olduğunu sözlerine ekledi. S.A. hakkında ceza davası açıldı.
milliyet

kankalarmış, tüp bebekle hamile kaldığını biliyor olmalı, gerçekten ilginç yani, bi kadının bu kadar saldırgan olması hem de hamile arkadaşına karşı

Kadin degil canavar. Muhakkak biliyordur hamile oldugunu. Ki hamile olmasa bile yaptigi korkunc. Yazik kadin bir de bebegini kaybetmiş cok uzuldum:KK43: insallah tekrar hamilr kalir da saglikla dogurur

Yazık ya vallahi yazık kadın kim bilir ne umutlarla bebeğine kavuşacaktı
Bu kadın cani resmen cani ama iyide eskiden de kanlaramış acaba kıskançlık mı var diye merak ettim?

Yazık ya vallahi yazık kadın kim bilir ne umutlarla bebeğine kavuşacaktı
Bu kadın cani resmen cani ama iyide eskiden de kanlaramış acaba kıskançlık mı var diye merak ettim?

hamileliğinden mi başka bişeyden mi bilmem ama bence de bi haset var, bacağını 3 yerinden kırmış yuh

hamileliğinden mi başka bişeyden mi bilmem ama bence de bi haset var, bacağını 3 yerinden kırmış yuh
Yani bencede öyle bişey var Allahım kötü kadınlardan fesatlardan korusun tüm kadınlarımızı (amin)

bi de olay okulda oluyo, kimse ayırmamış mı, siz böyle yaparsanız öğrenciler ne yapmaz

O kadar zarar görmüş kadın hiç mi karşılık verememiş yahu . Hamileliğinden ötürü bebek için korktu belki de yoksa muhakkak bir şeyler yapmaya çalışır insan .

bu kadın bir de başkalarının çocuklarına öğretmenlik yapıyor. veliler işe karışıp uzaklaştırılması için toplandılar mı çok merak ettim.

bu kadın bir de başkalarının çocuklarına öğretmenlik yapıyor. veliler işe karışıp uzaklaştırılması için toplandılar mı çok merak ettim.

o benimde aklıma geldi, meslektaşına şiddet uygulayan çocuklara hayli hayli uygulamıştır

uygulayamasa bile evladım sinirinizin takıldığı adamı düşük yapıncaya 3 5 kırık oluşturuncaya kadar dövün diyor olabilir. nereye gidiyor insanlık belli değil.

çok büyük ceza almalı canavar kadın bilinçli yapmıştır muhtemelen.

Hiii ben o kadinin yerine koydum da kendimi heralde oldururdum. Zorla sahip oldugum bebegimin katilini kendi ellerimle oldururdum. Allahin belası pislik. Bir de ogretmen olacak. Ilk once insan olaydi iyiydi..

Back
X