hamile kahve tiryakileri burada mı??

haydo

Tescilli üŞengeç
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
964
1.918
33
Selam herkese..

Kahveyi çok sevip hamile olan hanımlar, içiyor musunuz kahve?
Ne kadar hangi kahveden içiyorsunuz?

Günlük 200 mg kahvenin yani bir bardak, sakıncası yok deniliyo canım. Ben istediğim herhangi bir kahveden günde bir bardak/fincan içiyorum. Genelde filtre kahve içiyorum hatta varsa kafeinsiz olanlardan, nescafe zaten normalde zararlı bir kahve türü olduğu için onu içmemeye çalışıyorum.

tesekkur ederim .. iş yerınde nescafeden baska secenegım yok , kasıgın ucuyla koyuyordum. kahve mi iciyorum , sulu kahvemsi bişey mi içiyorum belli degil tabi
evde kahve makınamız var , o zaman eve gelmeyi bekleyeyim, bir bardak filtre kahve beklemeye deger :)

Selam herkese..

Kahveyi çok sevip hamile olan hanımlar, içiyor musunuz kahve?
Ne kadar hangi kahveden içiyorsunuz?
Tabiki de tatlım.kahvesiz hayat düşünemem...kan değerim de iyi olduğu için doktor içebilirsin dedi.ben günde iki tane Türk kahvesi içenlerdenim..ama diğer kahvelerden içmem. Canım..binde bir belki....

Günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum canım hem ödeme iyi geldiğini söylüyorlar

Hergun 1 fincan dibek kahvesi içiyorum.Kahveye sınır koyabiliyorum ama çaya hic dayanamıyorum gunde 3 kere demliyorum

Kahvenin her cesedinin zararlı oldugu soyleniyor bmde kahve tıryakısydım günde Bı tanesi kesın türk kahvesi içerdim ama Şuan canim çeksede ıcmemeye calısyorum cok nadır onuda sütle karıstırıp yapıyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…