- 1 Temmuz 2016
- 49
- 25
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nazli Aliyeva F
kizlar lutfen yardim edin
hamile kalmak icin ne etmeliyim? neleri oneriyorsunuz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim gitdim, 8aylik evliyim 5 ay once dushuk yaptim daha sonra hic hamile kalamiyorumDoktora gittinmi canim her hangi bir sorun yoksa zamani vardir olur insallah
tamam canim ilgilendiyin icin teshekkur ederimTelaş yapma canım sakin olmaya çalış daha yeni evlisin ilk bir sene normal Allahın izniyle olur ama once kafani boşalt bebek konusunu düşünmemeye çalış oluruna bırak dua et
merhaba ben yaklasik 2 yil once dusuk yaptim hala hamile kalamiyorum cok uzun sure ugrastik 3 ay once ogrendik sol tupume yapismis parcalar ve iki tane kist yapti kalinti kinsti sol yumurtaligimda bu ay tup bebek deniycez mutlaka hsg cekin doktora her gittigimde erken dediler dusukten sora 1 sene geccin dediler olmayinva artik detayli bakildi cok pismanim hsg cekinssydim keske senin 6 ay olmamis daha hsg cekin mutlaka dysukten 6.ayinda kuzenim oyle yapti hsg cwkibdigi ayda hamile kaldievet canim gitdim, 8aylik evliyim 5 ay once dushuk yaptim daha sonra hic hamile kalamiyorum![]()
inshAllah sah salim kucagina alirsin canim, yumurtlama gununu nasil hesapladin?Canim insallah en yakinda hamile kalirsin. Bende evlendikden 10 ay sonra hamile kalabildim. Herkes soruyordu birsey varmi gebemisin simdi hamileyim diyorumm neden bu kadar gec oldu diyorlar. Ya hic anlamiyorum bizim milleti. Herseyin vakti ve zamani vardir. Bende süphelenmeye baslamistim acaba birimizde problem mi var diyee. Sonra arastirdim ve tam yumurtlama günlerimi hesapladim. Beyimede tarihleri söyledim bi yere yazdik ve ona göre iliskiye girdik ve cok sükkür öyle yaptikden sonra tuttu ve suan bes aylik hamileyim :)
Belki sende bu güne kadar tam yumurtlama zamanini hesaplamamis olabilirsin. Insallah güzel haberlerini bekliyoruz:)
Ve sunuda unutma iliskiden sonra asla hemen ayaga kalkma bi yarim saat öyle yat bununda belki faydasini bula bilirsin.
inshAllah tez bir zamanda olur canim kendini uzmerabım herkese hayrlı saglklı ewlatlar nasıp etsın.. bzde 3 sene olck ewlenelı bı asılama yaptrdık bskada bısey yok cok net bı sorunda yok aslnda dktrlrn söledgne göre tum taklıller ypldı ama vermeyen mevlam vermıyor ıste nasıp daha vaktı var demekkı allah sabır versın hepımızıe cok zor cokk
inshAllah tez bir zamanda olur canim kendini uzme
canim ne deyeyim bilmiyorum ki ben de kalamiyorum, sen neleri denedin?Kimse yokmu