Hamile kalabilir miyim?

hippieee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2025
39
17
3
21
erkek arkadaşımla dün gece arabadaydık ve ben elimle onu tatmin ettim o sırada menisi elime aktı ben 2-3 saniye sonra elimi peçeteyle sildim ama tam kuruduğundan emin değilim. 1-2 dakila boyunca bu şekilde elim başka yerlere ve havaya da temas etti silinmiş şekilde. Sonra ben wcye gittim elimi yıkamadan direk idrarımı yapmaya başladım çünkü çok sıkışmıştım o sırada idrar yaptıktan sonra genital bölgemi temizlemek için aynı elimle yeni peçete alıp genital bölgemi sildim sizce elimden peçeteye bulaşan sperm kalıntıları vajinama gelmiş midir? Çok düşük bi ihtimal biliyorum çünkü elimi iyice kuruladığımı sildiğimi hatırlıyorum ama yıkamadım keşke yıkasaydım aklımda soru işareti kalmazdı

Hamile kalmazsın bu şekilde

Düşünüp stres yaparsan adetin gecikir. Boşuna düşünme.
Adetime 9 gün var. Şuan içim rahatladı artık düşünmem. Yalnız keşke şu sitede sizin gibi nazik,insan halinden anlayan önyargısız insanlar olsa. Elimi yıkamadım diye linçlendim aşağıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…