Hamile kalabilmek ne zormuş diyenler buyrun konuşalım?

Merhabalar ben 4 aylık evliyim ve eşimle çocuklara cok düşkün oldugumuz icin cocuk istiyoruz ama belirtiler var kan testinde gebelik cikmiyor kadin dogum uzmanina gittim adet doneminin gecikmesini bekle test yapmak icin dedi ama benim adet dönemim cok karisik ya her ay belli bir gunum yok sizce napabilirim lütfen yardim edin ;(

Kızlar kafaya taktıkça olmuyooo..
2 yıl boyunca hamile kalmak istedim ama olmadı en son akışına bıraktım ve şuan 32 haftalık hamileyim. Ayrıca uzun süredir deniyosanız ve olmuyosa mutlaka sebebini öğrenin derim ona göre tedavi görürsünüz. Rabbim hepimize mis kokulu bebişler nasip etsinnnn :KK46:

Merhabalar ben 4 aylık evliyim ve eşimle çocuklara cok düşkün oldugumuz icin cocuk istiyoruz ama belirtiler var kan testinde gebelik cikmiyor kadin dogum uzmanina gittim adet doneminin gecikmesini bekle test yapmak icin dedi ama benim adet dönemim cok karisik ya her ay belli bir gunum yok sizce napabilirim lütfen yardim edin ;(
adet dönemin gelmeden ki belirtiler genelde psikolojık oluyoooo. cunku adet gecmeden herhangı belırtı pek vermezmıs gebelıkte. ilişkiden 10 gün sonra beta hcg hormonları yayılmaya başlarmıs. yanı ılıskıden 10 gün içinde belirti vermez. 10 gün sonra vucuda yayılıyo gebelık hormonları. buda adete 3-4 gün kalaya denk gelıyor. belırtıler ancak o zaman baslıyor.

Merhaba..
Benim de genel olarak hiç bir belirti yok, hafiften göğüs hassasiyeti var psikolojik mı diye de düşünmüyor değilim :)
Bat 10 aralık

Merhaba..
Benim de genel olarak hiç bir belirti yok, hafiften göğüs hassasiyeti var psikolojik mı diye de düşünmüyor değilim :)
Bat 10 aralık
Benimde öyleydi 6 ay ay oram ağrıyor buram ağrıyor dedim zorla sanki bulantı yarattım ama sonunda hiçbir belirti yokken öğrendim tek farklı gelen göğüslerim baya şişmişti test mi alsan meraklandım bak:)

Back
X