canim benim eşinde gitti mi doktora. bide o spermiyogram testi yaptirsin bakalim. bak bende senin durumundaydim. sonrabesim gitti hareketlilik düsük cikti.varikosel ameliyati oldu. hala bebegimiz yok ama en azindan probleme odakli careler ariyoruzBende 2 yıllık evliyim artik 3cu yila gectim.hep tedavi oluyorum.ama hala sorunun ne olduğunu bilmiyorum.sinirlerim cok bozuldu.hickimseye derdimi diyemiyorum.bazilarini uzmemek için bazilarinada guclu gorunmek icin demiyorum.herkese hic bise aldirmiyorum gibi davraniyorum ama cok korkuyorum hic bir zaman bebeyim olmaz diye Allahim yalvaririm artik yardim et cok uzgunum
Evet canım esimde gitti ama hicbir sorun cikmadi cok sukur.piskolojimi iyi tutmaya calisiyorum ama olmuyor of cok yoruldum.Allah hepimizin yardimcisi olsun amin.canim benim eşinde gitti mi doktora. bide o spermiyogram testi yaptirsin bakalim. bak bende senin durumundaydim. sonrabesim gitti hareketlilik düsük cikti.varikosel ameliyati oldu. hala bebegimiz yok ama en azindan probleme odakli careler ariyoruz
oh çook şukür eşindede bi sıkıntı yoksa daha ne. dua et canimın içi. bu kadar stres yapma streste engel oluyor biliyorsun. ovulasyon testi al internetten yumurtlama donemlerini takip et. zamani geldiginde rabbim nasip edecektir. bak biz 19 aydır bekliyoruz melegimiziEvet canım esimde gitti ama hicbir sorun cikmadi cok sukur.piskolojimi iyi tutmaya calisiyorum ama olmuyor of cok yoruldum.Allah hepimizin yardimcisi olsun amin.
Ben esimin isinden dolayı kirgizistanda yasiyorum.burda bana hic bi doktor yardim etmiyor.ben kendiliyimden yumurtamin gec catladigini dusunuyorum.ama burdada yumurta catlatma iynesi bulamiyorum.cok caresizim burada.sanki hersey ustume geliyor.bu arada ben Azeriyim canim.annem babam herkes uzakda burada cok yalnizim elim kolum bagli.evet piskolojinin cok onemi var oyuzden kendimi yipratmamaya calisiyorum olmuyor.cok gucsuz bir insanim.sanki hamile olsamda inana bilmiyeceyim buna cunki benim icin hayal oldi.cunko herkes ilk ayinda kaliyor ama ben hic problem yokken kalamiyorum uzuluyorumoh çook şukür eşindede bi sıkıntı yoksa daha ne. dua et canimın içi. bu kadar stres yapma streste engel oluyor biliyorsun. ovulasyon testi al internetten yumurtlama donemlerini takip et. zamani geldiginde rabbim nasip edecektir. bak biz 19 aydır bekliyoruz melegimizi
canim herkes ilk ayinda kaliyor diye bir durum tok. hatta tam tersi cevremde herkes uğraşarak uzun aylar bekleyerek hamile kaldi. zaten doktora danismadan catlatma ignesi falan kullanma. intenet sitelerinden ovulasyon takip kiti diye arat siparis verebilirsin. boylece hangi gün yumurtan catlamiş gotebilirsinBen esimin isinden dolayı kirgizistanda yasiyorum.burda bana hic bi doktor yardim etmiyor.ben kendiliyimden yumurtamin gec catladigini dusunuyorum.ama burdada yumurta catlatma iynesi bulamiyorum.cok caresizim burada.sanki hersey ustume geliyor.bu arada ben Azeriyim canim.annem babam herkes uzakda burada cok yalnizim elim kolum bagli.evet piskolojinin cok onemi var oyuzden kendimi yipratmamaya calisiyorum olmuyor.cok gucsuz bir insanim.sanki hamile olsamda inana bilmiyeceyim buna cunki benim icin hayal oldi.cunko herkes ilk ayinda kaliyor ama ben hic problem yokken kalamiyorum uzuluyorum
Ama benim cevremdede cok insan cabuk kaliyor hamile bende korkuyirum bende buyuk problem olur diye.hayir bana doktorum yazdi zaten catlatma iynesini.adetlerim duzenli diyil oyuzden ovulyasyonumun ne zaman oldugu kesin deyil dogru cikmiyor.ulturasonda bile izlendi.ama her defasinda kist cikiyor tekrarliyorcanim herkes ilk ayinda kaliyor diye bir durum tok. hatta tam tersi cevremde herkes uğraşarak uzun aylar bekleyerek hamile kaldi. zaten doktora danismadan catlatma ignesi falan kullanma. intenet sitelerinden ovulasyon takip kiti diye arat siparis verebilirsin. boylece hangi gün yumurtan catlamiş gotebilirsin
gecmiş olsun. bol şanslarAma benim cevremdede cok insan cabuk kaliyor hamile bende korkuyirum bende buyuk problem olur diye.hayir bana doktorum yazdi zaten catlatma iynesini.adetlerim duzenli diyil oyuzden ovulyasyonumun ne zaman oldugu kesin deyil dogru cikmiyor.ulturasonda bile izlendi.ama her defasinda kist cikiyor tekrarliyor
hgs çektidin mi?Selam.piskolojim çok bozuk hamile kalamiyorum.cok uzgunum
Sizedegecmiş olsun. bol şanslar
Sizede
Sizede
Evet cekdirdim canim ikiside açık cok sukur.siz hamilemisiniz?hgs çektidin mi?
Yeni hamileyim. Bende 8 ay sonunda hgs cekildim meger tupler tikaliymis acikdi ayni zamanda devaminda hamile kaldim.Evet cekdirdim canim ikiside açık cok sukur.siz hamilemisiniz?
Cok sukur Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.eminim cok guzel bir duyqudur.ben sorunumun ne oldugunu hala bilmiyorum sebebsizken hamile kalamiyorumYeni hamileyim. Bende 8 ay sonunda hgs cekildim meger tupler tikaliymis acikdi ayni zamanda devaminda hamile kaldim.
zamani gelmemistir daha. Daha buyuk bir sebep yok.Cok sukur Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.eminim cok guzel bir duyqudur.ben sorunumun ne oldugunu hala bilmiyorum sebebsizken hamile kalamiyorum
fiziksel bir sıkıntı yoksa sorun psikolojiktir. bir tatile çıkın eşinizle. biraz ara verin çocuk olayına. rahatlamaya çalışın...Cok sukur Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.eminim cok guzel bir duyqudur.ben sorunumun ne oldugunu hala bilmiyorum sebebsizken hamile kalamiyorum
InsAllah iyi olur esimin isinde dolayi hicbiryere gidemiyoruz canim.cok tesekkur ederim konuya fikir bildirdiyin içinfiziksel bir sıkıntı yoksa sorun psikolojiktir. bir tatile çıkın eşinizle. biraz ara verin çocuk olayına. rahatlamaya çalışın...
Evet kismet biraz daha sabrzamani gelmemistir daha. Daha buyuk bir sebep yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?