Kalamiyom 3yildirHicbir sey anlamadim hamile kalmak mi istiyorsunuz kalmamak mi istiyorsunuz
Doktor tuplere bakti mi histeroskopi yapti mi bunlar cok onemli doktora gorunmenizde fayda varKalamiyom 3yildir
Koca karilari diyor galiba gobek cekenler falan oluyor anlamadim bendeKadınlar kim ya
Bı ay sonra ya randevu aldım rahîm filmi çekilecekDoktor tuplere bakti mi histeroskopi yapti mi bunlar cok onemli doktora gorunmenizde fayda var
Koca karılar canım onlar yumurtalgin yağlanması var diyor onasil oluyor bilmiyorumKadınlar kim ya
Kilo almaktan olabilirKoca karılar canım onlar yumurtalgin yağlanması var diyor onasil oluyor bilmiyorum
Zaten kilodan nefret ediyorum 76kilodayim hepsi de gobekten zayıflama çalışıyorum olmuyorKilo almaktan olabilir
Sabahları Limonlu sıcak su içsen çok faydalıymış o bölgedeki yağlara midende problem varsa içme düşük tansiyon gibi sıkıntılar varsa içme tabiZaten kilodan nefret ediyorum 76kilodayim hepsi de gobekten zayıflama çalışıyorum olmuyor
Midem de problem yok tansiyon düşüklüğü de yok hatta yüksekSabahları Limonlu sıcak su içsen çok faydalıymış o bölgedeki yağlara midende problem varsa içme düşük tansiyon gibi sıkıntılar varsa içme tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?