- 26 Nisan 2023
- 132
- 48
- 28
- 28
Nereden baslayacagimi bilemiyorum ama hiç tanımadığım ve aynı şeyleri yaşayan insanlarla dertleşmek istedim. Yaklaşık üç yıldır çocuk istememize rağmen maalesef ki gebelik hiç oluşmadı... Sayısız doktorlar, hsg, histereskopi, klomen femara vs. vs. Hiçbir sonuç olamadık. Sebebi bilinmeyen infertilite dendi..belki olmayışında bi sebep olsa, gerçekten bu şekilde yipranmazdim. Bu konudan dolayı mental olarak çok bitik durumdayım. Tüp Bebek imkanımız var maddi açıdan fakat iş sebebiyle dogu da yaşıyoruz ve imkan asla yok. Ayriyeten de korkuyorum nedenini bilmemekle birlikte tüp Bebek konusuna asiri soğuk bakıyorum. Sanırım sürece başlayıp sonunda olumsuz sonuç olmasından çok korkuyorum. Aile içinde olsun, akrabalar olsun benden sonra evlenen herkesin evladı oldu. Bilmiyorum onların çocuklarını severken bile, sanki bana acıyarak bakıyorlarmis gibi hissediyorum. İnsanların yüzüme sürekli sormalarindan ve olmadığını söylediğimde ki tavirlarindan da bıktım. Belki abartiyorum ama çocuğu olan , bu duyguyu tadan insanların sürekli karşıma geçip hayırlısı olsun, inşallah sizinde evladınız olsun diye iyi dileklerinden bile rahatsızlik duymaya başladım. Hissizlestim ve yorgun hissediyorum.. içimi buraya hiç tanımadığım sizlere dökmek istedim, zira başka kimseyle konuşamıyorum ve kalbimi açamıyorum... Allah isteyen ve hakeden herkese bu duyguyu tattırsin İnşallah...