Sizi cok cok iyi anliyorum kolay dil biliyorum ama sakin kendinizi strese sokmayin nolur kendinizi hem bedenen hem ruhen cokertiyorsunuz...hem ne guzel arkadasim kontrollerini olmussun tahlilelerinde temiz cikmis hic bir sorunun yok burda oyle sorunlar duyuyorumki dun okudum bir bayanin miyomu var tupler kapali hormonlar bozuk ustelik erken menepoz teshisi konulmus birde esinde problem var onun imtihan oyle seninkide farkli....gercekten stres cok cok onemli faktor inan bende bir kac ay oncesine kadar ya insan dusunmeden stres yapmadan nasil durum diye dusunuyodum elimde dildi saniyodum ama elimde imis resmen beynimle savas yaptim kizlar her aklima gelisinde kendime mani oldum tek sorunun bebekmi dedim kendime spora basladim 3 ayaim dolmadan 12 kilo verdim bedenen inceldim inceldikce kendime guveneim dahada geldi belki bebis benim elimde dil ama zayiflamak benim elimde dedim sonra uzun suredir kitap okuyamiyordum 250 liraya bir suru kitap aldim yani kafami bos birakmamaya calistim farkli ortamlara girin farkli hobiler edinin kesinlikle spor yapin bedenenden cok zihnen cok rahatlstiyor insani sinirlendigim yada kafama bisi taktigim an kosu bandina cikiyorum tempomu artira artira yuruyorum sporum bitince adeta beynim formatlanmis gibi oluyorum...dedigim gibi spor bu konuda size cok yardimci olucak birde maneviyatinizi guclendirmenizi tavsiye ederim cunku ibadet ettikce Allaha yaklasiriniz ona siginirsiniz basinizda olan seylerin ondan geldigini bilmek tevekkul etmek sizi rahatlatir...bu arada hemen hamile kalan kadinlarada gercekten aklim ermiyor benjm cevremdede var bakiyosun daha evleneli iki ayi dolmadan hatun pat hamile kalmis gorumcem ornegin pkolu 120 kilo kadin istedigi ayda hamile kaliyor...nasip kismet herkesin imtihani farkli iste kimi evlatla kimiside evlatsizlikla Allah gonlunuzden geceni hayirli kilip nasip etsin nur topu gibi bebeklerle sizi anne yapsin