Arkadaslar 1bucuk senedir evliyim ayin 15nde doktora gtcem uskudarda cok guzel bi doktor varmis cem celik bahceci diye bi hastane giden varmi acaba esimin sonuclari cok iyi ama ben daha once hic kontrl olmadim sadece bikerrsnde doktor yumurtaliklarma bakti yavas yavas calisiyo dedi off gercekten cok zor bi isler cok
Arkadaslar 1bucuk senedir evliyim ayin 15nde doktora gtcem uskudarda cok guzel bi doktor varmis cem celik bahceci diye bi hastane giden varmi acaba esimin sonuclari cok iyi ama ben daha once hic kontrl olmadim sadece bikerrsnde doktor yumurtaliklarma bakti yavas yavas calisiyo dedi off gercekten cok zor bi isler cok
Sana bir tavsiye adetin 3. Günü muayene ol. Mutlaka çünkü şimdi muayene olmaya gitsende adetin 3. Günü gel test yapalım diyecek. Bahceci çok ünlü bir tüp bebek merkezidir . Bence özel bir doktora gidecek sen bahceci iyi bir tercih iki kez para ödemek istemiyorsan mutlka üçüncü gün adetliyken git.
Evet canim bahceci cem celik 50 yasinda bir hanfendiyi evlat sahibi yapmis bi doktor arkadsm onu tavsiye etti ilk muayne ucretsiz orda ama hic sevmiyorum bole hastaneye falan gitmeyi yasimdan dolayi birazda
Evet canim bahceci cem celik 50 yasinda bir hanfendiyi evlat sahibi yapmis bi doktor arkadsm onu tavsiye etti ilk muayne ucretsiz orda ama hic sevmiyorum bole hastaneye falan gitmeyi yasimdan dolayi birazda
On görüşme ücretsiz olur muayene ücretli yaparlar canım sen bence iki kez gitmek yerine adetin 3. Günü git bak demedi deme . Ha bu arada 50 yaşındaki kadını hamile yapmış falan diye çok iyi bir doktor olduğunu düşünme ben adını hiç duymadım doktorun . Sen iyice bir arastir en ini boyunu acemilige gelmesin. Bahceci çok iyi bir klinik kesinlikle tavsiye ederim tabi