Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamile kalamayanlar buraya sohbet edip merak ettiklerimizi soralım
Evet çıkıyor.Adetin 21. günü yapılan kanda progesteron hormonuna bakılan tahlil sonucuna göre yumurtanın çatlayıp çatlamadığı belli oluyor.Ayrıca ultrasonlada belli oluyor.
Evet çıkıyor.Adetin 21. günü yapılan kanda progesteron hormonuna bakılan tahlil sonucuna göre yumurtanın çatlayıp çatlamadığı belli oluyor.Ayrıca ultrasonlada belli oluyor.
kimse yok muuu tek ben mi hamile kalamiyorum:) arkadaşlar hadi hamilelik le ilgili sohbet edelim tedavi ile hamile kalanlar el bize umut versin tecrübelerini yazsın çok guzel olur morel olarak:)
merabalar sibel sanırım bende hamile kalamıyanlardanım 7 aydır deniyoruz ama sonuç yok en son bu ay psikolojik bir sürü belirtiyle hamileyim sandım ama bugün adet oldum. daha önce doktora gittim bi sorun yok demişti ama şimdi tekrar gidicem belki olmamasının belli bi nedeni vardır
merabalar sibel sanırım bende hamile kalamıyanlardanım 7 aydır deniyoruz ama sonuç yok en son bu ay psikolojik bir sürü belirtiyle hamileyim sandım ama bugün adet oldum. daha önce doktora gittim bi sorun yok demişti ama şimdi tekrar gidicem belki olmamasının belli bi nedeni vardır
merhaba canım benim de 9 ay oldu doktor bana sorun var veya yok demedi klomen ve bi ilaç verdi daha beklemedeyiz her gittiğim doktor yasin küçük bekle diyo senin yaş kaç inşallah sağlıkli bebeklerin olur zor ya çocuksuzluk herkese o tadı tattırsin ALLAH IM HER AY BENDE UMUTLA BEKLIYORUM AMA SONUCU HAYAL KIRIKLIĞI