hamile kalamayanlar buraya sohbet edip merak ettiklerimizi soralım

Huzurumsun01

-Allah'ım sana emanet-
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.021
58
123
merhaba ! kan tahlilinde yumurtanın çatlayıp çatlamadigi çıkıyor mu lütfen bilgisi olan söyleyebilir mi

merhaba ! kan tahlilinde yumurtanın çatlayıp çatlamadigi çıkıyor mu lütfen bilgisi olan söyleyebilir mi

Evet çıkıyor.Adetin 21. günü yapılan kanda progesteron hormonuna bakılan tahlil sonucuna göre yumurtanın çatlayıp çatlamadığı belli oluyor.Ayrıca ultrasonlada belli oluyor.

Evet çıkıyor.Adetin 21. günü yapılan kanda progesteron hormonuna bakılan tahlil sonucuna göre yumurtanın çatlayıp çatlamadığı belli oluyor.Ayrıca ultrasonlada belli oluyor.

çok teşekkür ederim canım bende niye çatlama iğnesi vermedi diyorum öyle bi zamanda gitmişim ki hastahane ye 21. Gün :):):)bilmeden gitmişim

kimse yok muuu tek ben mi hamile kalamiyorum:) arkadaşlar hadi hamilelik le ilgili sohbet edelim tedavi ile hamile kalanlar el bize umut versin tecrübelerini yazsın çok guzel olur morel olarak:)

merabalar sibel sanırım bende hamile kalamıyanlardanım 7 aydır deniyoruz ama sonuç yok en son bu ay psikolojik bir sürü belirtiyle hamileyim sandım ama bugün adet oldum. daha önce doktora gittim bi sorun yok demişti ama şimdi tekrar gidicem belki olmamasının belli bi nedeni vardır

merabalar sibel sanırım bende hamile kalamıyanlardanım 7 aydır deniyoruz ama sonuç yok en son bu ay psikolojik bir sürü belirtiyle hamileyim sandım ama bugün adet oldum. daha önce doktora gittim bi sorun yok demişti ama şimdi tekrar gidicem belki olmamasının belli bi nedeni vardır

merhaba canım benim de 9 ay oldu doktor bana sorun var veya yok demedi klomen ve bi ilaç verdi daha beklemedeyiz her gittiğim doktor yasin küçük bekle diyo senin yaş kaç inşallah sağlıkli bebeklerin olur zor ya çocuksuzluk herkese o tadı tattırsin ALLAH IM HER AY BENDE UMUTLA BEKLIYORUM AMA SONUCU HAYAL KIRIKLIĞI :(

slm ben de 2 senedir anne olmak istiyorum ama olmuyor arkadaşlar sizin rahatsızlıklarınız nedir

Back
X