• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamayanlar Dikkat!!

hk2008

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
112
4
116
Muğla
sadece hatirlatmak istedim,
eger hamile kalamiyorsaniz ve bugüne kadar guatr kontrolu yaptirmadiysaniz, hic durmadan gidip tiroit bezlerinizin normal calisip calismadigini ögrenin...

ben yaklasik 1 senedir hamile kalmaya calisiyorum, ve malesef doktordan doktora okadar fark varki, bana sanki pkoluymusum gibi klomen bile kullandirttilar, esime sanki onda sorun varmis gibi muamele ettiler, sanirim dogru doktoru buldum ve ben aylar sonra daha bugün ögrendim ki tiroit bezlerim az calisiyor. ve tiroit bezlerinin az calismasi hamile kalmayi zorlastiriyormus ( cok calismasi da erken dogum ve düsüge sebep oluyormus).
tiroit bezlerinin az calismasinin kadinlardaki en önemli belirtisi ise adet düzensizligi..
güzel olan ise birkac aylik ilac tedavisiyle düzelmesi..

lütfen lütfen lütfen ihmal etmeyin
anne olmayi hepimiz de hak ediyoruz...:87:

sadece hatirlatmak istedim,
eger hamile kalamiyorsaniz ve bugüne kadar guatr kontrolu yaptirmadiysaniz, hic durmadan gidip tiroit bezlerinizin normal calisip calismadigini ögrenin...

ben yaklasik 1 senedir hamile kalmaya calisiyorum, ve malesef doktordan doktora okadar fark varki, bana sanki pkoluymusum gibi klomen bile kullandirttilar, esime sanki onda sorun varmis gibi muamele ettiler, sanirim dogru doktoru buldum ve ben aylar sonra daha bugün ögrendim ki tiroit bezlerim az calisiyor. ve tiroit bezlerinin az calismasi hamile kalmayi zorlastiriyormus ( cok calismasi da erken dogum ve düsüge sebep oluyormus).
tiroit bezlerinin az calismasinin kadinlardaki en önemli belirtisi ise adet düzensizligi..
güzel olan ise birkac aylik ilac tedavisiyle düzelmesi..

lütfen lütfen lütfen ihmal etmeyin
anne olmayi hepimiz de hak ediyoruz...:87:

merhaba canım aynı problem bende de var...
adet düzensizliği nedeniyle kadın doğuma gittiğimde yapılan testler sonucunda tshım çok yüksek çıktı...
dr um dahiliyeye sevk etti...
aynen senin dediğin gibi bende de hipotroid çıktı...
1 senedir ilaç tedavisi görüyorum ve 2. aydan itibaren tsh normal değerlere indi...
inş sizde en kısa zamanda tedavinizden olumlu sonuç alırsınız...

bende kadın doguma kontrole gıttım horman testlerınde guatrm cıktı:14:
onun tedavısıne baslayacagım bakalım bebısım ne zman gelecek

merhaba canım aynı problem bende de var...
adet düzensizliği nedeniyle kadın doğuma gittiğimde yapılan testler sonucunda tshım çok yüksek çıktı...
dr um dahiliyeye sevk etti...
aynen senin dediğin gibi bende de hipotroid çıktı...
1 senedir ilaç tedavisi görüyorum ve 2. aydan itibaren tsh normal değerlere indi...
inş sizde en kısa zamanda tedavinizden olumlu sonuç alırsınız...

merhaba bahar
merak ettigim birsey var
ilac tedavisine basladiktan nekadar zaman sonra hamile kaldin.
nekadar beklemem gerektigiyle ilgili ipucu ariyorum da :)

2.5 yıllık evlıyım ılk gunden belli istiyrz olmuyor cocugumuz. önceleri pkolu oldugumu soyledı doktorlar cok doktor degıstrdım hıcbırınden memnun kalmadım herkes aynı yontemı uyguluyo yumurta gelıstırıcı hap ultrasonla bakıp catlatıcı iğne verıyolar.en son ondan sonuc almadım baska bı doktor rahım fılmı cekelım dedı cektık tuplerde acık o ay hamıle kaldım gecen eylul ayında 7 haftalıkken düşük yaptım zaten hamılelıgın ılk gununden kanamam oldu kese gec gelişti falan hep olumsuzluk yani 6 aydr düşük geceli kasımda düşmüştü hala gebelık yok onun beraberındekı cektıgım sıkıntı aglamaları heveslenmeleri anlatmıyrm bile benle beraber olanlar cocuklarını büyüttü bile hamileler dogacak bende hiçbişey yok cok psıkolojım bozuk cok mutsuzum evlılığımede yansıyo.kullanmadıgım bıtkı kalmadı bu ayda bal çörek otu keten tohumu bilmemne karısımını deneyecem belkı beraberınde incir kürü yaparım kullandıgım gutr ılacımda var ama sonuc yok öyle ne dıyeyım baska cok caresızım ...

Back
X