Hamile kalamayanlar

Buketsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
66
27
38
31
Arkadaşlar merhaba 1 yıllık evliyim bebek istiyoruz ama olmuyor 3 doktora gittim sorunum olmadığını söylediler eşimde aynı şekilde sperm testi yapıldı sıkıntı yok... Bana yardımcı olur musunuz... Dua ile yada kürle hamile kalan var mı... Burada Meryem suresiyle bebek sahibi olan okudum var mı bu şekilde hamile kalan...

Rahim filmi cekildin mi? Yumurtlama takibiyle de dene derim

Aynn bende diyecektm yumurta takibi yaptirsana hem daha kolay oluyo her sorun gorunmeyen kisi yumurtluyodur diye bisey yokki yumurtlama takip yapilmadan anlasilan bisey degil belki yumurtlama da sikintiniz vardir arkadasim da bir sorun yoktu klomen basladi bekliyo simdi

Arkadaşlar merhaba 1 yıllık evliyim bebek istiyoruz ama olmuyor 3 doktora gittim sorunum olmadığını söylediler eşimde aynı şekilde sperm testi yapıldı sıkıntı yok... Bana yardımcı olur musunuz... Dua ile yada kürle hamile kalan var mı... Burada Meryem suresiyle bebek sahibi olan okudum var mı bu şekilde hamile kalan...
Bitkisel macunlar deneyin eşinizle canm
Intentten arastrp temin edin. Ikinzde eşli bitkisel tedavi uygulayn

Aynn bende diyecektm yumurta takibi yaptirsana hem daha kolay oluyo her sorun gorunmeyen kisi yumurtluyodur diye bisey yokki yumurtlama takip yapilmadan anlasilan bisey degil belki yumurtlama da sikintiniz vardir arkadasim da bir sorun yoktu klomen basladi bekliyo simdi
Valla doktor yumurtalarıma baktı sayabildiğim 10 tane şuan dedi

Birde benim yumurtalarım adetim dahil 11. Gün çatlamaya başlıyormuş doktor erken gelişiyor dedi

Klomeni doktorumu başladı

Evet canim klomeni doktor basliyo yumurtalarin erken zamanda catliyosa adet bitiminden degerlendirin ama mm olarak erken catliyosa o farkli bi sorun sanirim
Selam 🙋‍♀️ Bende aylarca uğraştım bir sürü doktora gittim zaman kaybettim hep hormon testi istedim daha sonra bence sende mutlaka yaptırmalısın inşallah sonuçların iyi gelir oldu ki gelmedi üzülme hemen bi ilaçlı rahim filmi çektir ultrasonla herşey görünmüyor çünkü ovülasyon testiyle mutlaka yumurtlamanı takip et kaçırmamak adına hayıt suyu içebilirsin folik asit desteği alabilirsin ve ilişkiden sonra yüzüstü yatma pozisyonunu deneyebilirsin son olarak eşinde keçi boynuzu pekmezi kullanabilir belki işe yarar sende bunların hepsini bende uyguluyorum 1 sene oldu bende hamile kalamıyorum nasip bakalım 🙏 İnşallah hayırlı haberlerini alırız 🙏🙏

Back
X