hamile kalamayanlar:((

bizimde 21 ay oldu bebeğimiz olmuyor..

biz 6 ayımızı doldurunca doktora gittik bende bişey çıkmadı sonra eşime de baktıralım dedik sperm hızı az çıktı..kürler vitaminler kullandık halada kullanıyorum ama yok:50:

bu yaz 1 tüp bebek denedik negatif..

bu yaz 2.yi düşünüyoruz..

inşallah rabbim kucaklarımızı bir an evvel doldurur kızlar..sağlıklı eli yüzü düzgün bir bebeğimiz olsun:26:

7 aylık evliyim ama hala hamile kalamadım hicbir sorunumuz yok Rabbim nasip etmedi :((((

seni o kadar iyi anlıyorum ki ben 2,5 yıllık evliyim evliliğimin ilk aylarında bende senin gibiydim ama Rabbime şükürler olsun ki evliliğimizin 8.ayında hamile olduğumu öğrendim şimdi 10 aylık oğluşum var.... inşallah sizlerde bu duyguyu tadarsınız Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın....amiiiiinnnnnnnnnnnnnn

bizimde 21 ay oldu bebeğimiz olmuyor..

biz 6 ayımızı doldurunca doktora gittik bende bişey çıkmadı sonra eşime de baktıralım dedik sperm hızı az çıktı..kürler vitaminler kullandık halada kullanıyorum ama yok:50:

bu yaz 1 tüp bebek denedik negatif..

bu yaz 2.yi düşünüyoruz..

inşallah rabbim kucaklarımızı bir an evvel doldurur kızlar..sağlıklı eli yüzü düzgün bir bebeğimiz olsun:26:

cnm kürler uyguluyosun ama bende nacizane bi tawsiyede bulunmak istiyorum benim eşimde en son 1.5yıl önce sperm testi yapıldı doktor ileri hareketliliği az dedi sağlıklı beslensin sebze meywe falan dedi ..bi ilaç wermişti witamin mi ne almadık biz. ondan sonra eşime keçiboynuzu kürünü yaptım meywe yedi ayaklarını sıcak tuttu .tabi allahtan hamile kaldım sonra düşük oldu ne yazıkki ..sonra eşim daha gitmedi doktora .. düşükten sonra 5 ay korundum sonra 4 ay sonra hamile kaldım şimdi hamileyim ..eşime keçiboynuzu nektarı aldık sabah akşam bi kaşık içti..sonra arı sütü polenli bal aldık ondan da yedi çok şükür rabbim nasip etti inş sağ salim kucağıma almayıda nasip eder..sende dene istersen onları allaha emanet ol

cnm kürler uyguluyosun ama bende nacizane bi tawsiyede bulunmak istiyorum benim eşimde en son 1.5yıl önce sperm testi yapıldı doktor ileri hareketliliği az dedi sağlıklı beslensin sebze meywe falan dedi ..bi ilaç wermişti witamin mi ne almadık biz. ondan sonra eşime keçiboynuzu kürünü yaptım meywe yedi ayaklarını sıcak tuttu .tabi allahtan hamile kaldım sonra düşük oldu ne yazıkki ..sonra eşim daha gitmedi doktora .. düşükten sonra 5 ay korundum sonra 4 ay sonra hamile kaldım şimdi hamileyim ..eşime keçiboynuzu nektarı aldık sabah akşam bi kaşık içti..sonra arı sütü polenli bal aldık ondan da yedi çok şükür rabbim nasip etti inş sağ salim kucağıma almayıda nasip eder..sende dene istersen onları allaha emanet ol

keç,boynuzu kürünü çok denedik havuç kürü incir kürü.çok şey denedik canım bizde..şimdiki kullandıklarını yazayım ben..

keçiboynuzu özünü yeni aldık bizde 1.şişesinde henüz...bunun yanında 4 aydır prox.... plus kullanıyor..L arginine kullanıyor yine aynı süre.
badem ceviz fındık vs yemesine içmesine dikkt ediyor.ama olmayınca olmuyor..

bu yaza kadar aynılarını kullanacak ve doğal yoldan denemey devam edeceğiz.olmazsa da 2.tüp bebek için yollara düşeceğiz tatlım..çok sağolasın ilgin için.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

doğal yoldan hamilelik benim için mucize gibi:31:

keç,boynuzu kürünü çok denedik havuç kürü incir kürü.çok şey denedik canım bizde..şimdiki kullandıklarını yazayım ben..

keçiboynuzu özünü yeni aldık bizde 1.şişesinde henüz...bunun yanında 4 aydır prox.... plus kullanıyor..L arginine kullanıyor yine aynı süre.
badem ceviz fındık vs yemesine içmesine dikkt ediyor.ama olmayınca olmuyor..

bu yaza kadar aynılarını kullanacak ve doğal yoldan denemey devam edeceğiz.olmazsa da 2.tüp bebek için yollara düşeceğiz tatlım..çok sağolasın ilgin için.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

doğal yoldan hamilelik benim için mucize gibi:31:

canım umut umut umut.. zaten rahimde bebeğin gelişip büyümesi mucize :) rabbim ol demesi yeter ... sen dualarını eksik etme canım ..2 ay önce namaza başladım cnm ben dualarımı ediyorum rabbim bana nasip etti eksiğim duaydı diye düşünüyorum inş dewamınıda nasip eder hamile olduğumu öğreneli 2 hafta oldu cnm ..inş tez wakitte sende meleğine kawuşursun .

seni o kadar iyi anlıyorum ki ben 2,5 yıllık evliyim evliliğimin ilk aylarında bende senin gibiydim ama Rabbime şükürler olsun ki evliliğimizin 8.ayında hamile olduğumu öğrendim şimdi 10 aylık oğluşum var.... inşallah sizlerde bu duyguyu tadarsınız Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın....amiiiiinnnnnnnnnnnnnn

sagol cnm tesekkur ederım bazı arkadaslar daha yenı evlı oldugumu soyleyıp uzuntume ortak olmuyolar o yuzden kımseyle konusamıyorummm

slm arkadaşlar.bnmde 2 yıla yakın bir süredir bebeğim olmuyor.tedaviye tam olarak başlayamadık sadece rahim filmi,hormon tahlili ve spermiogram çektişrmiştik geçen yıl.sonuçlar çok kötü çıkmayoınca biraz daha bekleyelim dedik ama bu süre zarfında da hiç hamile kalamadım.kısmetse diğer ay tedaviye başlıycaz.hepimizin sorunu aynı maalesef.etrafıma baktığımda insanlar nefes alır gibi doğal bi şeekilde hamile kalıyolar ama bazıları içinde çok zor bir olay.mesela bnm için bir mucize hamile kalmak.hamile kadınlara olağanüstü bişey başarmış gibi bakıyorum.çok zor bir durum ama maalesef elimizden hiçbir şey gelmiyor.konu sahibi arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.beklediğin zaman ne kadar kısa olursa olsun çekilen özlem aynı.ama arkadaşların demek istediği gerçekten yolun çok başındasın.daha şimdiden kendini bu kadar karamsar hissetme.daha 1 yıl bile olmamış.ama çok merak ediyosan bir dr.e kontrol amaçlı gidebilirsin.Allah hepimize hayırlısını versin..

Back
X