Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meraba kızlar ben 1 senelik evliyim 8,9 ay korunduk son 3 aydır bebeğimiz olsun istiyoruz ama bi türlü olmuyo daha erken mi korkmam için bilmiyorum ama sanki çoğu insanın ilk denemesinde oluyomuş gibi hissediyorumm
Meraba kızlar ben 1 senelik evliyim 8,9 ay korunduk son 3 aydır bebeğimiz olsun istiyoruz ama bi türlü olmuyo daha erken mi korkmam için bilmiyorum ama sanki çoğu insanın ilk denemesinde oluyomuş gibi hissediyorumm
Merhaba :) erken tabiki lütfen kendini strese sokma çünkü hamilelik için bu çok önemli ilk gebeliğimde ben de 4üncü ayın sonunda hamile kalmıştım maalesef tutunamadı bebeğim daha sonradınsa 6 ay ara verip denediğimizde hemen tuttu onun da maalesef 12 haftada kalbi durdu 1 seneyi geçkin bir süre ara verdim ve sonra bıraktım korunmayı tek birleşmede hamile kaldım demem o ki sevgili adaşım oldu mu olacak mı diye kendını yıpratma zamana bırak ve Allah dan sadece hayırlısı ve sağlıklısını iste inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız Bu arada rutın gebelik öncesi kontrole gitmedıysende git mutlaka
Evet çok erken bizde korunmayı bıraktık 5.ay hamile kaldım. Kimisi 1 sene sonra kalır kimisi ilk ay stres yapmayın akışına bırakın. Kafa rahat olunca daha kolay.
İnşallah müjdeli haberi yakında alırsınız