Hamile kalamıyorum çok mu erken

esranmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
25
12
38
Meraba kızlar ben 1 senelik evliyim 8,9 ay korunduk son 3 aydır bebeğimiz olsun istiyoruz ama bi türlü olmuyo daha erken mi korkmam için bilmiyorum ama sanki çoğu insanın ilk denemesinde oluyomuş gibi hissediyorumm

Meraba kızlar ben 1 senelik evliyim 8,9 ay korunduk son 3 aydır bebeğimiz olsun istiyoruz ama bi türlü olmuyo daha erken mi korkmam için bilmiyorum ama sanki çoğu insanın ilk denemesinde oluyomuş gibi hissediyorumm
Merhaba :) erken tabiki lütfen kendini strese sokma çünkü hamilelik için bu çok önemli ilk gebeliğimde ben de 4üncü ayın sonunda hamile kalmıştım maalesef tutunamadı bebeğim daha sonradınsa 6 ay ara verip denediğimizde hemen tuttu onun da maalesef 12 haftada kalbi durdu 1 seneyi geçkin bir süre ara verdim ve sonra bıraktım korunmayı tek birleşmede hamile kaldım demem o ki sevgili adaşım oldu mu olacak mı diye kendını yıpratma zamana bırak ve Allah dan sadece hayırlısı ve sağlıklısını iste inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız 🙏🏻 Bu arada rutın gebelik öncesi kontrole gitmedıysende git mutlaka 🙏🏻😍

Evet çok erken bizde korunmayı bıraktık 5.ay hamile kaldım. Kimisi 1 sene sonra kalır kimisi ilk ay 😇 stres yapmayın akışına bırakın. Kafa rahat olunca daha kolay.
İnşallah müjdeli haberi yakında alırsınız

Back
X