Hamile kalamıyorum ilk evliliğinlmden 2 çocuğum var

Sinorya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2021
4
1
1
30
20211203_022514.webp

Hocam bu benim yeni eşimin test sonucu ilk evliliğimden 2 çocuğum var 2 yıldır beraberiz ilk 1 sene doğum kontrol hapı kulandım 1 sene boyunca şimdi 8 9 aydır kullanmıyor ama çocuk olmuyor ondada önceden kist varmış şuan bi engel yokmuş acaba sorun bendemi cevap verirseniz çok sevinirim allah razı olsun 😊

Hocam bu benim yeni eşimin test sonucu ilk evliliğimden 2 çocuğum var 2 yıldır beraberiz ilk 1 sene doğum kontrol hapı kulandım 1 sene boyunca şimdi 8 9 aydır kullanmıyor ama çocuk olmuyor ondada önceden kist varmış şuan bi engel yokmuş acaba sorun bendemi cevap verirseniz çok sevinirim allah razı olsun 😊
Test sadece eşinize mi yapildi? Size de yapildi mi? Yeni mi test sonucunuz?

Test sadece eşinize mi yapildi? Size de yapildi mi? Yeni mi test sonucunuz?
09.04.2021 de test yaptı eşim bende özelde muane oldum herhangi bi sorununuz yok denildi ve eşimin sonucunda bişey varmı ki eksiklik yani ilk evliğimden 2 çocuğum var son çocuğum 6 yaşında bende 27 yaşındayım

EşiniZin morfolojisi biraz düşük. 2 çocuğunuzun olabilir ilk çocuktan sonra 2. Gebe kalamayan bi çok kadın var sizde normal vajinal muayene dışında tüm kontrollerinizi yaptırmalısınız

Peki dediginiz morfolijisi iyi hada morfoliji dışında eşinizin degerleri çok uste dedi peki kontrolerden kastınız ne mesla eşim hiç evlenmemiş bekardı ben 1 inci evliligimden 2 çocuğum var

Back
X