hAMİLE KALAMIYORUM TEST SONUÇLARIMA BAKAR MISINIZ

Ne zamandır hamile kalamıyorsunuz? Eşinizin de doktora görünmesi lazım, gebelik sadece sizin çabanızla olan bir şey değil onun da katılımı mecburi. Kendisi doktora gitmeyi düşünmezse böyle deyin ona. Kendi kendime hamile kalmam imkansızmış beraber yapacakmışız bunu deyin.

Merhaba kızlar

erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
Bu adamla yıldırım nikâhıyla mı evlendiniz? Daha çocuğunuza bakmıyorken bir de yeniden çocuk yapma derdine mi düştünüz? Allah ıslah etsin.

pamuk musun nesin pamuk musun nesin Bu arkadaş yalan söylüyor. Zaten çocuğunu da başka şehirdeki anne babasına bırakmıştı aşk peşinde koşarken ayağına dolanmasın diye. Hamile kalmaması doğacak çocuğun hayrına olur.

Bir kere hamilelik geçirmişsiniz, o surecte verdigi ornekte sorun cikmadigi icin yani gebe kaldiginiz icin su an sorun yok diyorsaniz oyle olmaz. Yeni ornek verdi ve onda sorun yoksa o zaman tamam.

Bu adamla yıldırım nikâhıyla mı evlendiniz? Daha çocuğunuza bakmıyorken bir de yeniden çocuk yapma derdine mi düştünüz? Allah ıslah etsin.

pamuk musun nesin pamuk musun nesin Bu arkadaş yalan söylüyor. Zaten çocuğunu da başka şehirdeki anne babasına bırakmıştı aşk peşinde koşarken ayağına dolanmasın diye. Hamile kalmaması doğacak çocuğun hayrına olur.
Çocuğunu annesine bıraktığı konusunu bilmiyordum.

Back
X