Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar aranızda kilolu hamile kalan var mı? Kilo hamile kalmaya engel olur mu? Dokor engel Olmaz ama sağlık açısından iyi olmaz dedi ama ben hamile kalamıyorum. Bebeğim olmuyor kilolarımı ne yaptıysam veremiyorum
Merhabalar aranızda kilolu hamile kalan var mı? Kilo hamile kalmaya engel olur mu? Dokor engel Olmaz ama sağlık açısından iyi olmaz dedi ama ben hamile kalamıyorum. Bebeğim olmuyor kilolarımı ne yaptıysam veremiyorum
Stres ve kafaya takmak en büyük etken yaşayan biri olarak söylüyorum. 2 gebelik geçirsim ikisinide kaybettim. Bende çok zor hamile kalıyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Üzülüp stres yapmayın herkes bir değil. Bir akrabam var 130 kilo falan 3 çocuğu oldu. Görümcem var 110 kilo vardır doktor zayıflamadan çocuğun olmaz demiş. Kiloyu bence önce kendi sağlığınız için vermelisiniz. Kafaya taktıkça da olmuyor çocuk.
Yumurtlama oluyorsa engel olmaz. Ama çevremden de duyduğuma göre kilolu hamilelik çok zor oluyormuş doğumu da sonrası da zayıf insana göre zormuş. O yüzden vermeye çalışın bence biraz hem kafanızdan çocuk fikri gider stres yapmazsınız