Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pelinsu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
81
29
38
30
Merhabalar aranızda kilolu hamile kalan var mı? Kilo hamile kalmaya engel olur mu? Dokor engel Olmaz ama sağlık açısından iyi olmaz dedi ama ben hamile kalamıyorum. Bebeğim olmuyor 🤷‍♀️ kilolarımı ne yaptıysam veremiyorum 😔

Ben zayıfım olmuyor bebek. Ama kilo yumurtlamaya engel olabiliyor. Bence vermeye çalışın bahanelerden uzak tutun kendinizi

Ben zayıfım olmuyor bebek. Ama kilo yumurtlamaya engel olabiliyor. Bence vermeye çalışın bahanelerden uzak tutun kendinizi
Yumurtlama oluyor ama. Çok fazla kilom yok. Doktor stresten olmuyor diyor. Çok güzel adet düzenim yumurtlama ama sebep bulamıyorlar strese bağlıyorlar 🤷‍♀️

Kilo ve boyunuz??

Merhabalar aranızda kilolu hamile kalan var mı? Kilo hamile kalmaya engel olur mu? Dokor engel Olmaz ama sağlık açısından iyi olmaz dedi ama ben hamile kalamıyorum. Bebeğim olmuyor 🤷‍♀️ kilolarımı ne yaptıysam veremiyorum 😔
Stres ve kafaya takmak en büyük etken yaşayan biri olarak söylüyorum. 2 gebelik geçirsim ikisinide kaybettim. Bende çok zor hamile kalıyorum. Rabbim yardımcımız olsun

Üzülüp stres yapmayın herkes bir değil. Bir akrabam var 130 kilo falan 3 çocuğu oldu. Görümcem var 110 kilo vardır doktor zayıflamadan çocuğun olmaz demiş. Kiloyu bence önce kendi sağlığınız için vermelisiniz. Kafaya taktıkça da olmuyor çocuk.

Yumurtlama oluyorsa engel olmaz. Ama çevremden de duyduğuma göre kilolu hamilelik çok zor oluyormuş doğumu da sonrası da zayıf insana göre zormuş. O yüzden vermeye çalışın bence biraz hem kafanızdan çocuk fikri gider stres yapmazsınız

Back
X