Hamile kalamiyorum yumurta fazlaligi nedir?

geoz22

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
65
32
18
Polikistik over degilmisim yumurta fazlaligim varmis yumurtalar birbirini sikistiriyo ve buyuyemiyo denildi yumurtlama ilaclari catlatma igneleri oldum ama hala bebek yok boyle birsey duyan varmi olupta hamile kalan bebegim olmucak diye cok korkuyorum.

Ben varım da anlayamadığım polikistikoverli olanlarda genelde bu problem olur yumurta gelişip büyüyemediği için polikistiğe çevirir normalde her kadında en az 1 tane yumurta oluşuyor bizde daha fazla oluştuğu için gelişemiyor ve yumurta rezervi zamanla tükendiği için erken menopoza giriliyor

Ben varım da anlayamadığım polikistikoverli olanlarda genelde bu problem olur yumurta gelişip büyüyemediği için polikistiğe çevirir normalde her kadında en az 1 tane yumurta oluşuyor bizde daha fazla oluştuğu için gelişemiyor ve yumurta rezervi zamanla tükendiği için erken menopoza giriliyor

Benimde anlayamadigim o polikistik degilsin diyo surekli doktrum kilon yok killanman yok diyo geciyo yumurtan fazla sadece diyo kafam cok karisti benmde

Benimde anlayamadigim o polikistik degilsin diyo surekli doktrum kilon yok killanman yok diyo geciyo yumurtan fazla sadece diyo kafam cok karisti benmde
O bahsettiklerin polikistikover sendromu oluyor cnm yani ileri seviyesinde görülenler

Back
X