Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres en büyük etken, bence senin stresten olmuyor. Cok gergin ve stresli geldin bana. 3 ay yeni bir süre bekle Allaha tevekkül et, dua et, sabır et ve en önemlisi hayırlısını dileMerhabalar, ben 6 aylık evliyim. İlk üç ay geri çekilme yöntemi ile korundum. Sonra çocuk istedik 3 aydır deniyoruz. Geçen ay 30 unda adet oldum. İlk defa 5 gün bir gecikmem oldu. Ben de haliyle çok sevindim, umutlandım. Test yaptım negatif çıktı. Buna rağmen hala umutluydum. Test bozuktur düşüncesi ile. Bugün gecikmemin 5. Günü ve sabah adet başlangıcı gibi kahverengi lekelenme gördüm ve hala umudumu kaybetmedim hastaneye gittim doktor karından baktı kese falan göremedi. Yinede bir kan verin dedi. Kan verdim az önce sonucu geldi negatif olarak. Sonra buraya kayıt oldum. Sizlerle paylaşmak istedim. Çünkü çevreme anlattıkça bu durumu benle beraber herkes her ay umutlanıyor. Bu da beni strese sokuyor. Artık sadece burada yazmak istiyorum. Biliyorum henüz çok yeni evliyim 3 aylık bir deneme sürecim var bununda farkındayım. Ama sonuçta 10 senelik bekleyenlerde geçti bu süreçten. 10 sene sonra mı ciddiye alacak bu doktorlar beni. Zaman kaybetmek istemiyorum. Acele ediyorum. Çünkü çok istiyorum gebe kalmayı. Daha önce rutin kontrollerimizde yapıldı eşimle birlikte. Her şey olması gerektiği gibi dendi. Ama bu doktor bana adet gecikmeniz rahim duvarında kalınlık var ondan da olabilir dedi. Ama daha önceki kontrollerimde rahim duvarı kalınlığından hiç bahsedilmedi bana. Bu rahim duvarı bir günde mi kalınlaşıyor, dur ben bi kalınlaşayım mı dedi anlamadım. Eğer öyleyse daha önce neden bundan bahsetmedi hiçbi doktor. Doktorlarada güvenim kalmadı benim. Baştan savıcı rahat tavırları yüzünden. Ciddiye alınmak için ne yapmam lazım 10 sene beklemem mi lazım ? Gerçekten çok büyük bi hüsran yaşadım az önce mesajımdan da anlamışsınızdır çok gergin ifade ediyorum kendimi. Ajitasyon gibi kendime üzülmekte istemiyorum. . Ama enteresan bi psikolojiye girdim kafamdan atamıyorum. Bunun sonucu böyle olmamalıydı. Çok inanmıştım bu ay. Ben artık tedavi sonuç odaklı olmak istiyorum. Bu üç ay süreçten anladığım kadarıyla doktorlar erken diyip gönderecekler. Kısa süre içinde tedavi olmak mümkün değil mi? Zamana bırakmak istemiyorum, zamanda bize bırakıyor olabilir. Yani tedavi olarak doktorun ciddiye alması için ne yapmam gerekir. Bana yardımcı olur musunuz. Tedavi sürecimi başlatması için ne yapmam lazım...
Teşekkür ederim yanıtınız içinStres en büyük etken, bence senin stresten olmuyor. Cok gergin ve stresli geldin bana. 3 ay yeni bir süre bekle Allaha tevekkül et, dua et, sabır et ve en önemlisi hayırlısını dile![]()
Yanıtınız için teşekkür ederimHenüz çok erken ben hastaneye gitmeden hiçbirşey kullanmadan 6. Ayda hamile kaldım darısı başınıza inşallah![]()
Gün doğmadan neler doğar demişler bak 1 yılı aşkındır gözle görülmeyen virüsle uğraşıyoruz evlere tıkıldık kaldık ama umudumuz var. Hayırlısı AllahtanTeşekkür ederim yanıtınız içinGerçekten normalde de gergin ve stresli sinirli biriyim zaten sabırsızlıkta cabası
elimde değil ama elimden geldiğince rahatlamaya çalışıcam
Cevabınız için teşekkür ederim öncelikleStres en büyük etken, bence senin stresten olmuyor. Cok gergin ve stresli geldin bana. 3 ay yeni bir süre bekle Allaha tevekkül et, dua et, sabır et ve en önemlisi hayırlısını dile![]()
Stres yapma gerisini Rabbime bırakCevabınız için teşekkür ederim önceliklemesajı yazarken de yansıttım bunu biliyorum ama İnanın bana şu relax olmayı bi başarabilsem her şey çok daha iyi olucak ama bazen kişinin yapısında olurya öyle bir şey. En son buraya konu açıp güzel güzel mesajlar okurum diye düşündüm öyle yazdım konuyu
![]()
Stres en büyük etken, bence senin stresten olmuyor. Cok gergin ve stresli geldin bana. 3 ay yeni bir süre bekle Allaha tevekkül et, dua et, sabır et ve en önemlisi hayırlısını
1 yıl korunmasız ilişki olmadan doktorlar tedaviye yönelmiyor. Yanlış anlamayın ama doğal yolla bebek sahibi olmak varken neden onca ilaç almak için acele ediyorsunuz anlayamadım. Kimse size 10 yıl bekleyin demiyor elbette. Ama 3 ay çok kısa bir zaman dilimi. Beslenmenize dikkat edin en önemlisi stresten uzak durun. Olması gereken zaman geldiğinde olacak zaten. Acele etmeniz işini çabuklaştırmaz aksine geciktirir.1 yıl korunmasız ilişki olmadan doktorlar tedaviye yönelmiyor. Yanlış anlamayın ama doğal yolla bebek sahibi olmak varken neden onca ilaç almak için acele ediyorsunuz anlayamadım. Kimse size 10 yıl bekleyin demiyor elbette. Ama 3 ay çok kısa bir zaman dilimi. Beslenmenize dikkat edin en önemlisi stresten uzak durun. Olması gereken zaman geldiğinde olacak zaten. Acele etmeniz işini çabuklaştırmaz aksine geciktirir.
Çok çok teşekkür ederimStres yapma gerisini Rabbime bırak![]()
Ay tabi beklemez miyim elimde gebelik testleri ile geziyordum işyeri tuvaleti ev heryerde düzenli regle 1 hafta kala başlardım yapmaya her ay negatif tabi her ay umutsuzluk ağlama krizleri vs vs neler neler...Y
Yanıtınız için teşekkür ederimİşte ben de nedense hep bi umutsuzluk karamsarlık var. Yapımda da bu var. Hemen stres telaş oldum. Kesin olmayacak olsa 3 ayda olurdu gibi düşüncelere hapsediyorum kendimi istemeden de olsa
6. Ayda olmanız ne kadar güzel. Her ay beklediniz mi siz de benim gibi böyle gergin gergin :) yoksa rahat mıydınız ne biliyim bir yöntem bir çıkış yolu arıyorum kendime
![]()
Ne güzelAy tabi beklemez miyim elimde gebelik testleri ile geziyordum işyeri tuvaleti ev heryerde düzenli regle 1 hafta kala başlardım yapmaya her ay negatif tabi her ay umutsuzluk ağlama krizleri vs vs neler neler...
Ama arada şöyle bir fark var bu ay olmasını öyle çokta istememiştim doğumum aralığa gelir annem gelemez diye düşünüp çok üstelemedim ve tesadüf o ay kalmışım.![]()
Ne güzelMaşallah. Ben gevşemeyi öğreneceğim sanırım. Çünkü kimi duysam düşünmediğimde oldu diyor. Oyalanıcak başka bir şey bulmam lazım . Ya bir de size bir şey daha sorucam ben. Ya şimdi biz kendi kendimize deniyoruz ya kontrol ediyorlar falan sorun yok diyorlar mesela hsg dedi burda bi arkadaş bana. Benim tüm hormonlarıma rahmine her şeye bakıldı doktor normal dedi. Eğer gerekli olsaydı o an istemez miydi hsg yi ? Yani. Ondan olmama ihtimali varsa bunu zamana bırakmak etik değil sanki. Hani belki gerçekten tüplerim tıkalı boşa uğraşıyorum .
Sabırsızlık işte :)Sabır, sabır.. 3 ayda gebe kalmiyorum demek için ne kadar erken bir bilseniz :)
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 3. Ayımdayım hatta hiç hap içmedim eşim korundu korunmayı bırakınca insan hemen ilk aydan olucak zannediyor ikinci ayda olmayınca doktora gittim normal dedi zaten 2 3 ayı hiçbi doktor ciddiye almıyor bide 30 yaş altıysan hep bekle stres yapma diyip gönderiyorlar ama bu forumdan şunu anladım öyle 1 aydan hamile kalanlar o kadar az ki emin ol bizim gibi olanlar daha çok bak sende 3 ay denemişsin bende yalnız değilsin beklemek zorundayız her ay şansımız artıyor bende bu süreçte beslenmeyle desteklemeye ve stres yapmamaya çalışyorum sanırım 6 7 ay bu şekilde denicem ondan sonra doktora başvururum sende 6 ay beklemeyi göze al bence en azından kendine zaman tani doğal yoldan beklemeni öneririmSabırsızlık işte :)