Bende 4 aylık evliyim canım 55 kiloyum ergenliğimden beri pcos var adetlerim düzenli değildi hep doğum kontrol hapı kullanarak oldum bıraksam bi 3 yıl olmam öyle yani

ağlancak halime gülüyorum artık. Pcos olduğu için hiç korunmadım düzenli ilişkim var ovülasyon aldım yapıyorum soğan suyu denedim hayıt otu içtim bunlar bende bi işe yaramadı en son 60 gün adet olamadım dr gidecek vakit bulamadım dubhaston aldım adetim gelsin diye geldi çok şükür şimdi bu ay da kullanıyorum. Adet olduğumda dr gidip hormonlarıma baktıracam. Ben çok istiyrum bebeğimin olmasını pcosuda bildiğim için hiç korunmadım ama olmuyor. Belki bunu demek için arkadaşlara garip gelicek daha erken diyecekler ama pcos illetini bilen bilir senelerce ilaç kullanıp kimisinde adetiydi, aknesiydi, kilosuydu, sivilcesiydi, saç dökülmesiydi.. Bunlarla uğraşmaktan, düşünmekten yıllar geçiyor Küçüçük. Sanıyorsun ki hiç çocuğum olmayacak. Bu duyguya kapılmana sebeb oluyor oyüzden şimdiden çare aramaya bulmaya geçiyorsun seni çok iyi anlıyorum. Burda çok kür duydum ilaç duydum kimisine vesile oluyor kimisinin işine yaramıyor. Bende gidicem haftaya bakalım. Rabbimin hazinesi çoktur, tüm istiyenlere içindede bana evlat nasip etsin inşallah