Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı geceler öncelikle. Benimde bir sene olacak şuan 11 aydır deniyoruz fakat olmadı. Benim arkadaşımın bir seneyi geçmişti bir buçuk sene olacaktı neredeyse eşinde de kendisinde de bir problem yoktu kontrole gitmişti. Sonra doktor madem aşılama yapalım dedi. Aşılama yaptırdı ve şuna bir buçuk aylık hamile. Bir sene dolmadan doktora gitmek istemedim aslında ama bu arkadaşımın ısrarıyla 6 aydır denediğim zaman gitmiştim. Alttan muayene istemedim korktum ultrasonla baktırdım sadece ve tertemiz rahmin dedi doktor. Ama detaylı bakmadı çünkü devlet hastanediydi. Bir sene dolmadan bakmaya gerek yok zaten yaşın da küçük çok erken dedi bu arada yaşım 23. Yani anlayacağın hiç ilgilenmek bile istemedi. Paran varsa özel hastaneye git arkadaşım özele gitti ve çok ilgilendirler.Merhaba nerdeyse evleneli 1 sene olucak hiç korunmadıgımız halde hamile kalamadım artık doktora gitmeyi düşünüyoruz nerden başlamam lazım
Ovulasyon testi kullanmayı denedin miBende aile doktoruma bahsettim 1 ay sonra 1 sene olcak ama 4 ay eşimle görüşemedik mesafe vardı sonra korunmadık hiç doktorum çok erken olduğunu söyledi insanların artık 1 veya 2 seneden önce çocuk yapamadığını hamile kalamadığını 1 seneyi doldurmam gerektiğini söyledi ama bende anormal geliyor telefondan ovulasyon günlerimi takip ediyorum ona göre deniyoruz ama olmadı en azından gidip kontrol ettirmek istiyorum sorun varsa erken tedavi başlarız yoksa Allah'a bırakırsa ne zaman olursa diye
Beceremedim onu ya ne zaman yapıcam edicem anlayamadım kiOvulasyon testi kullanmayı denedin mi
Valla ben bu ay aldım deniyorum çok anlamıyorum bende valla adetim bitti ikinci gün başladım bakacaz bide bu yolu deneyim yoksa annem eylülde doktora gidecez diyor gitmem etmem demek yok diyorBeceremedim onu ya ne zaman yapıcam edicem anlayamadım ki
Doktora gitmek kötü bir şey değil ki bende düşünüyorum 1 sene dolsun diyorlar en azından geç kalmayız bi tedavi süreci varsaValla ben bu ay aldım deniyorum çok anlamıyorum bende valla adetim bitti ikinci gün başladım bakacaz bide bu yolu deneyim yoksa annem eylülde doktora gidecez diyor gitmem etmem demek yok diyor
Çok teşekkür ederim bilgileriniz içinMerhaba.
Öncelikle adetinizin 3 ya da 4.gününde bir kadın doğuma gidip 1 yıldır gebe kalmadığınızı söyleyin hormon testlerimi yaptırmak istiyorum deyin. Hem detaylı ultrason ile hem de tahlillerle bakacaktır. Bir problem olup olmadığını söyler. Ardından belki hsg çektirmenizi isteyebilir burda tüpler açık mı kapalı mı ona bakılıyor. Ben eş zamanlı olarak eşinizin de bir ürolojiye gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Cinsel perhiz yapmış olması lazım bi 4-5 gün yani ilişki olmadan gidip sperm testi vermek istiyorum deyip testlerini versin. Problem onda da olabilir. Ona göre bir yol çizersiniz. Ovulasyon testi ile takip yapmanızı tavsiye ederim ben innovita kullanıyorum.Bir de biraz yediklerinize dikkat etmeye çalışın. Kilo varsa verin, yürüyüş Yapın, karbonhidratı azaltın. Avokado,havuç,incir gibi besinler yumurta kalitesi için iyi. Ben şuan ekstra omepa q10 koenzim + solgar vm2000 vitamin kullanıyorum. (Dr vermedi kendim araştırıp aldım koenzimin tüp bebek tedavisi gören kadınlara dr tarafından verildiğini de okumuştum) aklıma gelenler bunlar :) benim 1 seneyi geçti henüz olmadı. Ha son olarak da eğer sizde pcos vb bir problem varsa bazı ilaçlarla yumurtalarınızı büyütüyor peşinden çatlatma iğnesi veriyor ve size ilişki günlerini söylüyor ya da ilişki yerine aşılama yapıyor. Bu şekilde olumlu sonuç alan da var olumsuz alan da var. Bildiklerim böyle :))
Bende kötü bişey olarak görmüyorum ama fobim var benim kan alırken bayılıyorum en son iğnemi 4 yaşımda oldum falan biraz sıkıntılıyım hastane olaylarında. Bi kere testte çift çizgi çıktı kan verelim diye gittik eşimle. O kadar heycanlanmışım ki triajdaki hemşire tansiyonum yükseldiğini falan görüp ekg ye soktu beni nolduğumu anlamadım.Doktora gitmek kötü bir şey değil ki bende düşünüyorum 1 sene dolsun diyorlar en azından geç kalmayız bi tedavi süreci varsa