hamile kalamıyorum.

BoNCuK_

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
1.935
42
683
İstanbul
merhabalar
benım 3 yasında bır kızım var / ay once ıkıncı cocuk dusunmeye basladık.forumda da yumurtlama zamanı tek ılıskının erkek bebek olma sansını arttırdıgını okudum.Bende sansımı denemek ıcın 7 aydır yum gununden 2 gun once ve 1 gun sonra denemelerımız oldu.Ancak hamıle kalamadıqım ıcın dr'a qıttım.Dr prolaktın ıstedı tahlılımde 19.50 prolaktınım 6.49 tsh'em cıktı.Kadın Doqumcu Prolaktının normal dedı ve yanlızca duphaston dıye bı ılac verdı.3 aydır kullanıyorum.1 ay oncede dahılıyecıye qıttım troıdım ıcın oda levatıron verdı gunde yarım tablet alıyorum.Sımdı sorum su ;
Prolaktınım qercekten normalmi,Troıdı hamılelıqı guclestren bır hastalıkmıs duzene qırdıqınde acaba hamıle kalabılırmıyım
son 3 reql tarıhlerım
20 eylul,20 ekım,18 kasım yumurtlama gunlerımı 15'ı ve 17 arası olarak hesaplıyorum vede test yapıyorum.Dr yumurtlama takıbı ıstememe ragmen yabmak ıstemıyor beklememı soyluyor ancak ben beklemek ıstemıyorum.duphastonu sızce kullanmalıyım

29-30 günde bir adet görüyorsunuz. gebelik isteyen hastalarıma duphaston vermiyorum. Levatiron ile sağlıklı bir gebelik olur merak etmeyin. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

Dr.Bora bey zaten duphaston kullandıqımdan buyana acaıp sıslık ve sıvılcelenme sorunu yasıyorum.Onceden reglı tarıhlerım 35 gunu buluyordu belkı buna etkısı oldu hamılelıqı kolaylastırdıqı ıcın verıyorum dedı Dr'um.Sanırım bu ay kullanmıycam tekrar tşkler.

sn boncuk :D önce prolaktininz gayett gayettt normal. hiç sorun yok. bunu kafanızdan atın.

tsh gelince benim tsh yüksek degil.. size verilen tahlil raporunda üst alt deger zaten yazar oraya göre bakın sizde anlarsınız zaten. ayrıca şunu belirteyim ki tsh degeri yüksek olan bir çok kadın hiç bir tedavi görmeden yada tsh larının yüksek olup olmadıgını bile bilmeden bir çok çocuk dogurmuşlardır. ( dayımın bütün kızları-civarımda bir çok tanıdıgım vs.v.sv). bu yuzden endişe etmenize hiç ama hiç gerek yok. tedavinizi olun ve hemen istiyorum asla demeyin. en önce saglık sonra saglıklı ve hayırlı bir gebelik dileyin kendinize. :D

gebelik içinde adet bitiminden 4-5 gun sonra yani adet günleri ile toplam 9-10 gün illişkiye başlayın ve 19 -20. güne kadar gün aşırı ilişki yapın. cünkü erken yada geç yumrtalama veya catlama oluyorsa siz bu günleri kaçırmış olabilirsiniz.
benim prolaktinim degerim 100 :D bu yuzden sizin ki gayet normal :D prolaktin için 50 ye kadar cıksa sorun yok her şekilde gebe kalırsın ama 50 üstü gebeligi engelleyici faktör olarak görülüyor.
sivilce içinde doktorunuzla konuşun belki içtiginiz ilacın yan etkilerinden veya belki ilacın içinde ki bir maddeye karşı hafif alerjik reaksiyon gösteriyorsunuzdur. bir alerji ilacı verir bu durum da ortadan kalkar :D
biz bir çok bayan biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz topiğindeyiz bekleriz :D iyi akşamlaar

ayrıca büyük ihtimalle sizin ilk cocugunuzda tshınız yüksekti :D bu yuzden tüh 2. bebegim olmayacak diye düşünmeyin :D relax olun sadece :D

forumda da yumurtlama zamanı tek ılıskının erkek bebek olma sansını arttırdıgını okudum

bu da koca bir yalan :D
size bir site önerecegim en azından yumurtalama döneminiz tutmasa bile kız veya erkek bebe için yumurtalama döneminizde hangi günler ilişkiye girmeniz gerektigini gösteriyor. fikir vermek ve daha iyi bir bilgi sahibi olmanız için linki ekliyorum
Free ovulation calendar :: No need to download or to sign up ! - Woman Calendar

Back
X