Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar 10 aylık ewlıyım her ay kontröle gidiyorum yumurtalılklarım çok düzensiz 1 ay calısıyor 3 ,4 ay calısmıyor tedavi görüyordum bu ay bıraktım kasıgımı cektirdim ama bir faydası olmadı hamile kalmyı cok istiyorum aynı sornları yasayıpta hamile kalan war mı?
kasık çekilmesi bu göbegin düşmesi gibi birsey bu zamanda kimse bilmez anca eski zaman kadınları bilir bende yeni cektirdim inş. kalırım canım ben klomen kullandım yumurtalarımı o calıştırıyor yoksa calışmıyor seninkiler nasıl
slm arkadaslar 10 aylık ewlıyım her ay kontröle gidiyorum yumurtalılklarım çok düzensiz 1 ay calısıyor 3 ,4 ay calısmıyor tedavi görüyordum bu ay bıraktım kasıgımı cektirdim ama bir faydası olmadı hamile kalmyı cok istiyorum aynı sornları yasayıpta hamile kalan war mı?
canım ben de korunmayı bıraktıktan sonra 3 ay hamile kalamadım.eşimle doktora gittik.doktor eşimde varikosel olduğu için hamile kalma ihtimalimi %15 olarak belirledi.çok üzüldük.ameliyat olacaktı.annemlere gittim annem yumurtalıklarımı yukarı doğru çeken masalar yaptı.üç gün aç karına bacaklarımı kasıklarıma doğru çekerek yaptık bu masaı.annemlerden döndüğüm ilk bir hafta içinde hamile kaldım.eşimin ameliyat olacağı ay hamileolduğumu öğrendik.ameliyat şimdilik hayal oldu:)
bu ay bekleinş.yumurtalıklarının kaldırılması işe yarar.bizde kızlar hamile kalmayınca bu işlem uygulanır ve başka ciddi bir sorun yoksa hamilelikle sonuçlanır.bu arada çok da dua et.ben hamile kalmak için okunan duaları okuyordum.
kızlar bende sizin durmunuzdaydım hatta dahada kötüydüm ben hiç yumurtlamıyordum hiç kendiliğimden adet olamıyordum hep adet söktürücü kullanmak zorundaydım yani menopozda gibi bişeydim 1 yıl tedavi gördüm klomen falan fayda etmedi hiç yumurtlamam olmadı eşimde hiç bir sorun yoktu rahim filmi çekindim peşinden yumurtlama iğnesi yapacaktı doktorum fakat o ay ben tedavime takviye olsun diye yurt dışından adet düzenleyici bitki çayı aldım içtim bide bitkisel ilaç adet düzenleyen sanırım işe yaradı o ay hamile kalmışım iğneleri yaptırmama gerek kalmadı
inşallah sizlerde en kısa zamanda hamile kalırsınız benim için bu kullandıklarım mucizeydi tam 1 yıl hamile kalamamıştım denemediğim kür kalmamıştı yumurtlamamda tık yoktu ama bu aldığım çay ve bitkisel ilaç ilk kullanımda fayda etti hamile kaldım
merhaba öncelikle sorunsuz bir hamilelik yaşarsın sağlıkla kucağına alırsın bebeğini cnm kullandığın çay ve bitkisel ilaçı yazarmısın benimde yumurtlamam az belki bende hamile kalırım onlarla