hamile kalamıyorum

sickdreth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
15
0
36
Adana
slm arkadaslar 10 aylık ewlıyım her ay kontröle gidiyorum yumurtalılklarım çok düzensiz 1 ay calısıyor 3 ,4 ay calısmıyor tedavi görüyordum bu ay bıraktım kasıgımı cektirdim ama bir faydası olmadı hamile kalmyı cok istiyorum aynı sornları yasayıpta hamile kalan war mı?

slm arkadaslar 10 aylık ewlıyım her ay kontröle gidiyorum yumurtalılklarım çok düzensiz 1 ay calısıyor 3 ,4 ay calısmıyor tedavi görüyordum bu ay bıraktım kasıgımı cektirdim ama bir faydası olmadı hamile kalmyı cok istiyorum aynı sornları yasayıpta hamile kalan war mı?

Cnm gecmiş olsun.Bende 10 aylık evliyim ve hamile kalamıyorum.Bu kasık çektirme olayı nedir acaba merak ettimde.Bu ay yumurtalıların çalışması için bal tarçına başladım.İnşallah faydası olur..İsteyen herkese versin rabbim..

kasık çekilmesi bu göbegin düşmesi gibi birsey bu zamanda kimse bilmez anca eski zaman kadınları bilir bende yeni cektirdim inş. kalırım canım ben klomen kullandım yumurtalarımı o calıştırıyor yoksa calışmıyor seninkiler nasıl

kasık çekilmesi bu göbegin düşmesi gibi birsey bu zamanda kimse bilmez anca eski zaman kadınları bilir bende yeni cektirdim inş. kalırım canım ben klomen kullandım yumurtalarımı o calıştırıyor yoksa calışmıyor seninkiler nasıl

Hımmm şimdi anladım.Evet banada diyorlar ama çevrede artık bu işleri yapan kimseler yok.Ama memlekette olsak bulurum mutlaka..K.validem ve 2 akrabam bu şekilde hamile kalmış.Bende adet düzensizliği yok.28 günde bir muntazam oluyorum.En son prolaktin hormonum yüksek çıktı 3 aylık ilaç kullandım.Yine olmadı.Rahim filmi çektirmem gerekiyor ama bilemiyorum..Tam teşhis konulmadı yani.

canım bu aşılama nedir biliyomusun doktorum bana aşılamaa yapalım dedi ama ben kendiliğinden hamile kalmak istiyorum aşılamayı pek doğru bulmuyrm bu konuda bilgin war m?

canım ben de korunmayı bıraktıktan sonra 3 ay hamile kalamadım.eşimle doktora gittik.doktor eşimde varikosel olduğu için hamile kalma ihtimalimi %15 olarak belirledi.çok üzüldük.ameliyat olacaktı.annemlere gittim annem yumurtalıklarımı yukarı doğru çeken masalar yaptı.üç gün aç karına bacaklarımı kasıklarıma doğru çekerek yaptık bu masaı.annemlerden döndüğüm ilk bir hafta içinde hamile kaldım.eşimin ameliyat olacağı ay hamileolduğumu öğrendik.ameliyat şimdilik hayal oldu:)
bu ay bekleinş.yumurtalıklarının kaldırılması işe yarar.bizde kızlar hamile kalmayınca bu işlem uygulanır ve başka ciddi bir sorun yoksa hamilelikle sonuçlanır.bu arada çok da dua et.ben hamile kalmak için okunan duaları okuyordum.

canım ben de korunmayı bıraktıktan sonra 3 ay hamile kalamadım.eşimle doktora gittik.doktor eşimde varikosel olduğu için hamile kalma ihtimalimi %15 olarak belirledi.çok üzüldük.ameliyat olacaktı.annemlere gittim annem yumurtalıklarımı yukarı doğru çeken masalar yaptı.üç gün aç karına bacaklarımı kasıklarıma doğru çekerek yaptık bu masaı.annemlerden döndüğüm ilk bir hafta içinde hamile kaldım.eşimin ameliyat olacağı ay hamileolduğumu öğrendik.ameliyat şimdilik hayal oldu:)
bu ay bekleinş.yumurtalıklarının kaldırılması işe yarar.bizde kızlar hamile kalmayınca bu işlem uygulanır ve başka ciddi bir sorun yoksa hamilelikle sonuçlanır.bu arada çok da dua et.ben hamile kalmak için okunan duaları okuyordum.

Merhabalar bana böyle birşey yazmışsınız ama masa mı masaj mı tam anlayamadım olayı biraz daha ayrıntılı yazabilirmisin..Benim eşimde varikosel ameliyatı oldu önce 14milyon du şimdi 25 milyon ama hareketli olan %15 doktor düşük dedi her ikisinde...Şimdi E vitamini kullanıyor cumartesi rahim filmi çektirdim daha doktora göstermedim ama sanırım normal rahmim...Eşimde askere gidecek bir an önce hamile kalmak istiyorum...Neler tavsiye edersin...

kızlar bende sizin durmunuzdaydım hatta dahada kötüydüm ben hiç yumurtlamıyordum hiç kendiliğimden adet olamıyordum hep adet söktürücü kullanmak zorundaydım yani menopozda gibi bişeydim 1 yıl tedavi gördüm klomen falan fayda etmedi hiç yumurtlamam olmadı eşimde hiç bir sorun yoktu rahim filmi çekindim peşinden yumurtlama iğnesi yapacaktı doktorum fakat o ay ben tedavime takviye olsun diye yurt dışından adet düzenleyici bitki çayı aldım içtim bide bitkisel ilaç adet düzenleyen sanırım işe yaradı o ay hamile kalmışım iğneleri yaptırmama gerek kalmadı
inşallah sizlerde en kısa zamanda hamile kalırsınız benim için bu kullandıklarım mucizeydi tam 1 yıl hamile kalamamıştım denemediğim kür kalmamıştı yumurtlamamda tık yoktu ama bu aldığım çay ve bitkisel ilaç ilk kullanımda fayda etti hamile kaldım

kızlar bende sizin durmunuzdaydım hatta dahada kötüydüm ben hiç yumurtlamıyordum hiç kendiliğimden adet olamıyordum hep adet söktürücü kullanmak zorundaydım yani menopozda gibi bişeydim 1 yıl tedavi gördüm klomen falan fayda etmedi hiç yumurtlamam olmadı eşimde hiç bir sorun yoktu rahim filmi çekindim peşinden yumurtlama iğnesi yapacaktı doktorum fakat o ay ben tedavime takviye olsun diye yurt dışından adet düzenleyici bitki çayı aldım içtim bide bitkisel ilaç adet düzenleyen sanırım işe yaradı o ay hamile kalmışım iğneleri yaptırmama gerek kalmadı
inşallah sizlerde en kısa zamanda hamile kalırsınız benim için bu kullandıklarım mucizeydi tam 1 yıl hamile kalamamıştım denemediğim kür kalmamıştı yumurtlamamda tık yoktu ama bu aldığım çay ve bitkisel ilaç ilk kullanımda fayda etti hamile kaldım

merhaba öncelikle sorunsuz bir hamilelik yaşarsın sağlıkla kucağına alırsın bebeğini cnm kullandığın çay ve bitkisel ilaçı yazarmısın benimde yumurtlamam az belki bende hamile kalırım onlarla

cnm eşimin ve benm hiç bi sorunumuz olmadığı halde 1 buçuk sene bebeğimiz olmadı,benm adetlerim çok düzenlidir ,dr yumurtalarmn çok güzel çalıştığını söylerdi,eşimdede sorun yok ama olmuyodu,şimdi allaha bin şükür hamileym ve 1-2 gün sonra doğum yapcam inşlh..o kadar çok para harcadıkki sana anlatamam,türkiyenn en iyi prof.larına gittik,ilaç bile vermiyodu bi sorununuz yok diye,benm ısrarlarım üzerine aşılama yapıldı tutmadı,başka bi şehirde bi profa daha gittik adam sırf para yemek için bana senn çocugun olmaz dedi,saçma sapan bir sürü şey saydı,kafayı yemek üzereydim..eşimide çok mutsuz ediyodum,her ay ayaklarımı duvara dayardım neymiş spermler geri kaçmayacakmış:))) bi ay herşeyi bıraktım,ilk defa çocuk düşünmedim,o ayda sadece 1-2 defa birlikte olduk,ama kafam nasıl rahat anlatamam hiç aklımda çocuk yok,bi arkadaşımın daha olmuyodu onla dertleşip duruyoduk,adetim 1 hafta geçti anneme bile bişey söylemedim,eşim 1 hafta görevdeydi,annemlerde kalıyodum,eşim hergün tlf soruyodu oldu mu diye,olmadı ama olcak belirrtileri var diyodum,o da bence bu ay olmayacak diyodu,gülüyodum ona:)) eşim geldi görevden eve geçtik,evde fazladan test vardı,sırf testi çöpe atmak,kurtulmak için yaptım ama hiç bakmadım,bi ara gözüm takıldı bi baktım çift çizgi ,test bozuk kesin dedim:)) tekrar tekrar bakıyorum sonra bi çığlık attım,aşkım koştu geldi düştüm sanmış:))) ağlayarak sarıldım çift çizgi dedim,hemen hastaneye gittik gece yarısı:)) 1 saat sonra sonuç çıktı hayırlı olsun 5 haftalık dedi,nasıl birbirimize sarılıpta ağladık:)))) biraz uzun oldu cnm ama bence hiç takma kafana,öyle habirede dr.lara gidip durma insanın psikolojisini bozuyolar,git ama arada ver,kafan rahat olsun hepsi olur cnm...

merhaba öncelikle sorunsuz bir hamilelik yaşarsın sağlıkla kucağına alırsın bebeğini cnm kullandığın çay ve bitkisel ilaçı yazarmısın benimde yumurtlamam az belki bende hamile kalırım onlarla

teşekkür ederim az kaldı artık sabırsızlıkla biran evvel kucağıma alsam diyorum
kullandığım çayın bir ismi yok zaten türkiyedede bulunmuyor malesef
ben onu almanyadan aldım bitkilerle uğraşan bir ebe ile tanışmıştım ondan satın aldım ama isteyen olunca sipariş verip getire biliyorum burayada ilaçta aynı şekilde almanyadan

Back
X