D donaana Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2012 2 0 16 İstanbul 21 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi donaana #1 arkadaşlar iyi günler bende aranıza yeni katıldım hamile kalamıyorum klomen verdi doktorum sizce bir işe yarar mı?
arkadaşlar iyi günler bende aranıza yeni katıldım hamile kalamıyorum klomen verdi doktorum sizce bir işe yarar mı?
akandeniz herşey güzel olacak Kayıtlı Üye 17 Kasım 2011 6.645 547 148 21 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi donaana #2 hoşgeldin canım.... ne zamandır korunmuyosun... yaş kaç... valla ben klomen 3 ay kullandım çatlatma iğnesi ve progestanla birlikte ne yazıkki olmadı.. inşallah sende işe yarar...
hoşgeldin canım.... ne zamandır korunmuyosun... yaş kaç... valla ben klomen 3 ay kullandım çatlatma iğnesi ve progestanla birlikte ne yazıkki olmadı.. inşallah sende işe yarar...
merverva Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2011 34 0 86 İstanbul 23 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi donaana #3 bende kalamıyorum ama klomen kullandım günde 3 adet suan allah ın iznıyle bişey olmasa 2 aylık hamıleyım doktorun klomen basladımı ve kaç adet gunde
bende kalamıyorum ama klomen kullandım günde 3 adet suan allah ın iznıyle bişey olmasa 2 aylık hamıleyım doktorun klomen basladımı ve kaç adet gunde