• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalamiyorum :(

elos61

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
1
0
6
35
Avusturya
Selam arkadaslar, uzun zamandir takip ediyorum fakat yazma cesaretini bulamamistim, bugun karar verdim hic kimseye anlatamiyorum burda yazmak isdedim, ben yurtdisinda kaliyorum 23 yasindayim 4 senelik evliyim birazda kilom var :( 10 aydir cocuk istiyoruz ve tedaviye basladik. Ilk önce PCO dedi doktorum, ilk önce hapla denedik olmadi ardindan 3 defa gonal f ve catlatma ignesi uyguladik yumurtalar gelisiyor ama sonuc hüsran :(, yazin türkiyeye geldigimde birde burda görüleyim dedim ayni seyleri söylediler yine yumurtalar gelisdi catlatma ignesi yine yok yine yok.. Simdi doktorum hycosy yapacagiz dedi, yaptiranlar varmi biraz arastirdim, ve korkuyorum. bu durumda olup hamile kalanlar varmi? ümidimi kaybetmek üzereyim ...​

hycosi nedir bilmiyorum canım ama korkma bu işler korkuyla aşılmıyor cünkü ve ne yaşaman gerekiyorsa yaşa sonucta elin mahkum doktorun ne diyorsa dene elinden geleni yap sonrasında olur inş..

Selam arkadaslar, uzun zamandir takip ediyorum fakat yazma cesaretini bulamamistim, bugun karar verdim hic kimseye anlatamiyorum burda yazmak isdedim, ben yurtdisinda kaliyorum 23 yasindayim 4 senelik evliyim birazda kilom var :( 10 aydir cocuk istiyoruz ve tedaviye basladik. Ilk önce PCO dedi doktorum, ilk önce hapla denedik olmadi ardindan 3 defa gonal f ve catlatma ignesi uyguladik yumurtalar gelisiyor ama sonuc hüsran :(, yazin türkiyeye geldigimde birde burda görüleyim dedim ayni seyleri söylediler yine yumurtalar gelisdi catlatma ignesi yine yok yine yok.. Simdi doktorum hycosy yapacagiz dedi, yaptiranlar varmi biraz arastirdim, ve korkuyorum. bu durumda olup hamile kalanlar varmi? ümidimi kaybetmek üzereyim ...​

Mrblar ben de 4 yıllık evlıyım fransada yasıyorum korunmaalmamıza ragmen hala annelık kısmet olmadı ben ılk yıl doktora gitmedim 2.yılımda gittigimde test mest derken 3 yıla gırdı herhangi bı ılac vermedıler yanı bu ay olur bu aydıe dıeeeee 3 yılı bıtırdum bu ay incir kürüne başladım umarım sonuc olumlu olur :'(:'(

Benimde 4 yıllık oldu evliligim ama korunmadık bu sure zarfında fakat bugune kadr herhangi bır ılac asılama tedavisine baslamadım cunku doktor dedı problemınız yok bu ay olur bu ay olur dıe dıeeeeee esseklıgımden suanda 3 yılı gerıde bıraktım bos bossss bu ay incir kürüne başladım hayırlsıı bakalım umarım herkes gıbı bende bu ay anne olmak nasıp olur ve butun ısteyenler ınsallah

meraba arkadaslar ben 3yıllık evlıyım 23yasındayım evlendıgım gunden berı cocuk ıstıyoduk 2asılama 1 tup denedım olmadı yumurta rezervım dusukmus fsh yuksek amh cok dusuktu.. ve ben su an 5 haftalık hamıleyımm. sızlere umut olsun dıye yazıyorum kendınızı uzmeyın ben once rabbımın ıznıyle sonrada tamamen sıfalı otlarla hamıle kaldım bol dua edın ve hayıt suyu ıle arı sutu bal polen karısımı bı macun kullanın cok ıse yarıyor ılk ayda hamıle kaldım darısı sızlere...

Ben de yendim fsh I 72 den 15 e dustu sakin takilmayn o melet dusuyor korkmayn.nsl dusrdgumu fshi yenebilirz basligi altnda uzunca paylastm dileyen baksin....

Bu durumu öncelikle kendinize dert etmeyin. hayatınızın amacı haline getirmeyin.eşinizlede sorun yapmayın. ama araştırmalarınızı sonuna kadar yapın. her derdin çaresi var. Günün birinde gerçekten istiyorsanız mutlaka bebeğiniz Allahın izniyle olacak.belki de 2 yada 3 tane olacak.

Back
X