;( hamile kalamiyorum

GuL0504

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
10
0
1
5 cm kist vardi bende dogum kontrol hapi verdiler 1 ay kullandim bebek istediğimiz icin .21 gunde adet gördüm. simdi 26. günumdeyim hep bi umutla bekliyorum hamile olurmuyum diye ;( sizce hamile kalmam mumkun mu ?

kalırsın canım :) hiç merak etme bendede vardı doğum kontrol hapı ile eridi.aylarca kullandım sonra klomen ve yumurta çatlatma iğnesi ile 3 ay bi denemem oldu ama başarısızlıkla sonuçlandı. umudumu kestim bende olmuyor diye 3 yıllık evliydim. o denemelerden 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım şu an 20. haftadayım. kafamdan bu konuyu attığım zaman hamile kaldım psikoloji insanı çok etkiliyor. yaz tatili planı yaparken hamile kaldıgımı öğrendim aklımda sadece tatil vardı :) merak etme olacaktır. ama içim rahat etsin diyorsan doktora git eşinde gitsin bi sperm testi yaptırsın benim eşimdede varikosel çıkmıştı ameliyat bile olmayı kabul etmemişti o kadar umutsuzdum yani ogrendiğimde.. Allah istedikten sonra olmayacak şey yoktur. Rabbim yardım etsin en kısa zamanda kucagın dolsun

esim test yaptirdi canli siperm sayısı azmis. tedavi görmedi istiyorum olmuyo belkide hasta olcam adet bekirtileride var yani aslinda ikisinin belirtileri ayni hastaneye gidip kotu sonuc almaktan korkuyorum ;( bel agrisi kasik agrisi bide beyaz yogun akinti oluyo ara ara. halsizim ama adet belirtileride ayni ;(

ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSUN BU ARADA ♥ SAGLIKLI SEKILDE KUCAGINA ALIRSIN INSALLAAAHHHHHHH

olur oluurrr hiç takma kafana stres en büyük düşman Allah ol dedikten sonra hiç bi sorun fayda etmez bol bol dua et stres yapma başka şeylerle kafanı dağıt yumurtlama günlerini iyi değrlendir bunun için test kullan en iyisi bende bu ay 5. denememiz olacak aslında 2 ay öylesine yapmıştık korunmadan ama yumurtlamaya denk gelmemişti bu ay çok dikkat ettim kafayada takmıyorum artık sürekli geziyorum alışveriş falan inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz Allahın izniyle

INSALLAAAHHHHHHH OLUR HAYIRLISIYLA. BUGUN 26. GÜNÜM BAKALIM

Evde test yapsa keske.

evde test yapsam sonuc negatif olur kesin ;( 27.gunum daha hasta olmadım dua ediyorum ama hayrlisi. belim ve özellikle sol kasigim cok ağrıyor

bugun al bi gebelik testi aldim negatif çıktı ;( aşırı moralim bozuldu. herseyin hayırlısı kısmet değilmiş

Ümidini kaybetme canım bi yakınım rahmi tamamen kistlerle kaplı olmasına rağmen 8 kist var rahminde hamile kaldı şu an 6 aylık hamiş

ne guzel ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSUN INSALLAAAHHHHHHH SAG SAĞLIM KAVUSUR BEBEGINE. DARISI TUM ISTEYENLERE ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…