- 9 Ocak 2017
- 288
- 193
- 103
- 35
- Konu Sahibi followingsf
-
Amin canım inşallah hayırlısı olsun. Çok istiyorum belki ondan olmuyo bilemedim ki bnde
Merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim haziran 2016 da bı boş gebelik geçirdim kürtajla alindi ondan sonra da tekrar hamile kalamadim bı sorun varmıdır merak ediyorum ne zaman doktora başvurmalıyim?
Canım boş gebeligi kaç ay önce geçirdin? Önce onu bir öğreneyim.ben hemşireyim yardımcı olabilirim belki...Merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim haziran 2016 da bı boş gebelik geçirdim kürtajla alindi ondan sonra da tekrar hamile kalamadim bı sorun varmıdır merak ediyorum ne zaman doktora başvurmalıyim?
Haziranda canımCanım boş gebeligi kaç ay önce geçirdin? Önce onu bir öğreneyim.ben hemşireyim yardımcı olabilirim belki...
Rahim filmi miydi hsgBence hsg çektir
Evet canım bnada uzun geldi süre normal mı değil mi bilemedimCanım bence bi doktora görünmekte fayda var,bak kaç ay geçmiş hazirandan
Rahim filmi miydi hsg
tabi doktor isterse çeker dimi ben gidip rahim filmi çektirmek istiyorum desem olmazEvet canım çoğu kişi çektirdiği ay hamile kalıyo kimisi çektirdikten sonraki ay hamile kalıyo
tabi doktor isterse çeker dimi ben gidip rahim filmi çektirmek istiyorum desem olmaz
Peki randevu alıp gideyim şimdi okudum da nette adet bittikten 3 5 gün sonra çekilebilir diyo benim adet tarihim 10 Şubat bı olsun geçsin gideyimNeden olmaz ben hsg çektirmek istiyorum diceksin onlarda sana gün verir gider çektirirsin
Canım tabi herşey kismet,herşeyin bi zamanı var..ama yinede bu kadar düre geçmişken doktora görünmekte fayda var..bi problem yoksa bile çalışmalar devam eder :)Evet canım bnada uzun geldi süre normal mı değil mi bilemedim
Haziran 2016 da boş gebelik geçirdimCanım boş gebeligi kaç ay önce geçirdin? Önce onu bir öğreneyim.ben hemşireyim yardımcı olabilirim belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?