- 9 Nisan 2013
- 1.257
- 1.037
- 83
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora gitmediyseniz herşeyin normal olduğunu nerden biliyorsunuzMerhaba hanımlar 6 aylık evliyim ve evlendigim günden beri korunmuyoruz, her ay gebelik belirtisi yaşıyorum ama bi bakıyorum regl olmusum. Sinirlerim bozulmaya başladı artık. Doktora gitmek istemiyorum. Herşey normal ama gebelik oluşmuyor. Tutmuyor mu acaba?
Herşey öyle gorunuyor. Nebileyim adetim düzenli. Herhangi bi sıkıntı hissetmiyorum kendimde. Muayene olmadım tabiki. Erken olduğu için gitmiyorum doktora. Bikac ay daha beklemek istedim.doktora gitmediyseniz herşeyin normal olduğunu nerden biliyorsunuz
bence adetinizin 3. günü doktora gidin hormon tahliliniz yapılsınHerşey öyle gorunuyor. Nebileyim adetim düzenli. Herhangi bi sıkıntı hissetmiyorum kendimde. Muayene olmadım tabiki. Erken olduğu için gitmiyorum doktora. Bikac ay daha beklemek istedim.
Eger nisan ayında da olmazsam doktora gideyim ozaman. Bi sorun yoktur inşallah. Korkmaya başladım şimdibence adetinizin 3. günü doktora gidin hormon tahliliniz yapılsın
adetiniz bittikten sonra da vajinal muayene olun, kafanız rahat olsun
hatta yumurta takibi yaptırmak istediğinizi söyleyin doktora, böylece günü tutturmuş olursunuz
korkma ama doktora gitmeyi de ihmal etmeEger nisan ayında da olmazsam doktora gideyim ozaman. Bi sorun yoktur inşallah. Korkmaya başladım şimdi![]()
Okadar takiyorsaniz esinizle birlikte gidin testletinizi yaptırın tek sizin gitmenizle olmaz1 sene korunmasız ilişkide gebelik oluşmaması normal, 1 sene içinde olmazsa dr gitmeniz gerekir.stres yapmak gebelik oluşumuna en büyük engel aklınızda olsun.
İnşallah canım. Bekliyorum onu hayırlısıyla gelsin banaCnm doktora gitmelisin ama en önemlisi stres yapma inşallah çok bekletmez bebişin![]()
Amin inşallah cnmİnşallah canım. Bekliyorum onu hayırlısıyla gelsin bana![]()
benim de 6 aydır olmadı, 1 sene bekleyin diyorlar.İnşallah canım. Bekliyorum onu hayırlısıyla gelsin bana![]()
İnşallah önümüzdeki ay gelir bebislerimizbenim de 6 aydır olmadı, 1 sene bekleyin diyorlar.
inşallahh.. ben de troid var ben buna bağlıyorum gebe kalamamamıİnşallah önümüzdeki ay gelir bebislerimiz
Doktra gorunup muayene oldunmu pekiinşallahh.. ben de troid var ben buna bağlıyorum gebe kalamamamı