Hamile kalamıyorummmm :(

01duygu01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.257
1.037
83
36
Merhaba hanımlar 6 aylık evliyim ve evlendigim günden beri korunmuyoruz, her ay gebelik belirtisi yaşıyorum ama bi bakıyorum regl olmusum. Sinirlerim bozulmaya başladı artık. Doktora gitmek istemiyorum. Herşey normal ama gebelik oluşmuyor. Tutmuyor mu acaba?

Herşeyin vakti ve zamanı vardir. İnsallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize...

Doktora göründüysen bi saglık problemin de yoksa olur inşallah. Sıkma canını...

Merhaba hanımlar 6 aylık evliyim ve evlendigim günden beri korunmuyoruz, her ay gebelik belirtisi yaşıyorum ama bi bakıyorum regl olmusum. Sinirlerim bozulmaya başladı artık. Doktora gitmek istemiyorum. Herşey normal ama gebelik oluşmuyor. Tutmuyor mu acaba?
doktora gidip herşeyin normal olduğunu teyit ettiniz mi?

Herşeyin vakti ve zamanı vardir. İnsallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize...

Doktora göründüysen bi saglık problemin de yoksa olur inşallah. Sıkma canını...
İnşallah canım aminnn

Merak etme ben 9 ay sonra anca basara bildiim.amma doktora gitmelisin basda bende de hersey guzel saniyordum.Trioid hormonu eksikliyinden tut poliksitik overe kadar cikti.kesinlikle doktora git derim.

Merak etme ben 9 ay sonra anca basara bildiim.amma doktora gitmelisin basda bende de hersey guzel saniyordum.Trioid hormonu eksikliyinden tut poliksitik overe kadar cikti.kesinlikle doktora git derim.
Bende gidecem bu gidişle sanırım. İlaç tedavisi uygular muhtemelen değil mi

Doktora gitmeden herşeyin normal olduğunu kendiliğinden bilemezsin. Herşeyin normal olduğundan emin olsan bile folik asit vs. başlaman lazım hamile kalmadan önce. O yüzden doktora git en kısa sürede.

Adetin 3. günü doktora gidin hormon tahlillerinizi yapsın.
Eşiniz de bir sperm testi yaptırsın.
Doktora gitmeden her şeyin normal olduğunu bilemezsiniz.

Back
X