..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum biz ilçeye bir uzaktaki ondan ha demeden gidemiyorum yarına randevu aldım gidicem sabah 9 da tatlim

Gittim kuzum ama malesef dış gebelik olduğunu duydum
Aaa cok uzuldumya herşeyde vardır bihayir demekki inşallah tez vakitte hamile kaliriz inşallah ne zamandan beri bekliyorsun kaç yasndasn

Arkadaşlar benim adetinin 2.günü bugün adet gününden önce sol kasıkta batmalar göğüs uçlarında hassasiyet yoğun akıntı var.test negatif çıktı bende beklemedeyim.Dua edin ins.

Arkadaşlar benim adetinin 2.günü bugün adet gününden önce sol kasıkta batmalar göğüs uçlarında hassasiyet yoğun akıntı var.test negatif çıktı bende beklemedeyim.Dua edin ins.
Can testin nasıl çıktı inşallah hamilesindir

@Acely insallh tez vakitte hamile kalinca gorusuruz burda canim birde gecenlerde doktoruma folik asit kullnayimmi dye mesaj atmistim bana bu ilaci yazdi inofolic saşe ve arastrdim hizlandiriyormus kullnanlarin cogu ikinci ayda birinci ayda hamile kaliyormus heleki yumurtaliklar cok saglikliysa sen kullandnmi bilmiyorum ama arastr istersen
Bu mesajımı yazali bayagı olmus bende o senelerde bebegimi bekliyordum ve 2019 da kizimi kucagima aldim suan 5 yasinda 2.ci kizimda 2 yasinda dilerim rabbim dileyeb herkese nasip eder insallah umudunuzu yitirmeyin

Back
X