- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Iyi geceler arkadaşlar. Reglime 6 gun kaldi yumurtlama gunum 11 gun onceydi dun gece ilginc birşey oldu. Gece yatagima gecmeden hafif sol kasigim agridi. Yataga geçtikten sonra bir agri basladi aslinda agri diyemem sızlama gibi gerilme gibi sol da daha cok ama saga da cok hafif vuruyordu.. Şiddetli bir agri degildi hafif ama cok hissediliyordu 3 sn surdu sonra tekrar oldu. 2 saat boyunca sık sık oldu ve uyuyamadim cok heycanlandm cunku. O 2 saat icinde yataktan kalkarkende agri oldu vcye girerkende sonra uyumuşum. Bugun yine ayni olmasada hareket ettigimde sol kasıkta agrilarim oluyor.
Ramazanın hürmetine dua topluyorum lutfen bana ve bebegi olmayanlara isteyenlere dua edermisiniz ? Buna ramazan ayında daha çok ihtiyacımız var.
Ve bu durumu yaşayan ve sonucu iki çizgili idrar testiyle biten birileri varsa bana umut olurmusunuz? Cunku hic ama hic umudum kalmadı...
Ramazanın hürmetine dua topluyorum lutfen bana ve bebegi olmayanlara isteyenlere dua edermisiniz ? Buna ramazan ayında daha çok ihtiyacımız var.
Ve bu durumu yaşayan ve sonucu iki çizgili idrar testiyle biten birileri varsa bana umut olurmusunuz? Cunku hic ama hic umudum kalmadı...