hamile kaldığınızı öğrenince ilk kime söylersiniz?

İlk önce eşime sonrada bizimle aynı duyguları yaşayıp
bizden çok üzülen anneciğime söylerim.
Daha sonrada hamile kalamadığım için zevkten dört köşe
olan guruba ilan edeceğim.

eşimle aynı anda test sonucu ile öğrendik hamile olduğumu... zaten daha çok yeni.... kalp atışlarını duymadan ailelere de söylemek istemediğimizden arkdaşlarımla paylaştım :)şimdilik tabi.... inş Aallah tamamına erdirir herkesinkini....

bende güzel bi akşam yemeği eşiliğinde yemek tabağının içinde bebek patikleriyle ilk eşime söylerdim çünkü ilk öğrenmesi gereken kişi odur bence...

eşimle aynı anda test sonucu ile öğrendik hamile olduğumu... zaten daha çok yeni.... kalp atışlarını duymadan ailelere de söylemek istemediğimizden arkdaşlarımla paylaştım :)şimdilik tabi.... inş Aallah tamamına erdirir herkesinkini....

çok sevindim adına canım...rabbim inşallah bizlerede nasip eder. hamile bayanların duaları kabul olurmuş lütfen benim içinde dua edermisin. bebeğim olmasını bende çok istiyorum sağlıklı hayırlı ve ahlaklı bi bebek... inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın tatlım...

tabi kiii eşimleeee paylaşırdım bugünü görmeyi çok istiyorum çünküüü :14::14:

bende ilk eşime söylerim hatta söyledimde ama ne yazıkki devam etmedi sevincimiz sadece 2 gün sürdü sonra kanamam başladı ve düşük olduğunu söyledi doktor ama inşallah rabbim en kısa zamanda tekrar söylemeyi nasip etsin inşalah

Bende ilk eşime söylerim tabi eğer birgün bende hamile kalabilirsem:14:

Bende ilk eşime söylemek isterdim ama eşim adet günüm gelince soruyor nasıl adet oldun mu daha doğrusu yüzümden anlıyor.AMA ALLAH NASİP KISMET EDERSE O GÜZEL HABERİ ALMAYI BEN DOKTORA GİTMEDEN VE KALP ATIŞLARINI DUYMADAN kimseyle paylaşmam çünkü çok yoruldum.

Bende ilk eşime söylemek isterdim ama eşim adet günüm gelince soruyor nasıl adet oldun mu daha doğrusu yüzümden anlıyor.AMA ALLAH NASİP KISMET EDERSE O GÜZEL HABERİ ALMAYI BEN DOKTORA GİTMEDEN VE KALP ATIŞLARINI DUYMADAN kimseyle paylaşmam çünkü çok yoruldum.
Allah en kısa zamanda tüm anne olmayı isteyenlere nasip eder inşallah bende çok yoruldum her ay hüsran........:14::14::14:

AY KIZZZLARR NE GÜZEL YAZMISINIZ!!!!
ALLAH HAMILE OLANLARIN DOGUMLARINI SAGLIKLI NASIP ETSIN !!!
BEN DE HEP HAYAL ETMISIMDIR ...............
ben hamile kalirsam böyle bebek patiklerini alip esime yemekte vermek veya nebilim bu bicimde keyifli bir sekilde hep hayal etmisimdir!!
SIMDI ISE YAS 31 VEEEEE HALEN BIRSEY YOK !!
AZOSPERMLE SAVAS VERIYORUZ!! TEMUZDA TEDAVIYE BASLIYACAGIZ ALLAH KISMET EDERSE BIZIMDE BIR BEBEGIMIZ OLUR!!
AMA HIC HAYAL EDEMIYORUM ARTIK BU KONUYU!!!
INSAN YORULUYOR HEHALDE BIR ZAMAN SONRA !!
NEYSE SIZLERE IYI GÜNLER HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLUN!!
ALLAHA EMANET OLUN...:1:

inşallah en kısa sürede bebek isteyen herkesle birlikte bende bu mutlu haberi alırım,sanırım bizim tüp bebek olacak,bu yüzden eşimle birlikte öğreniriz,ilk önce annemi aramayı düşünüyorum,öğrenir öğrenmez arıcam inşallah,sonrada en yakın arkadaşımı ararım,3. sırada kuzenimi arıcam inşallah,bir ara eşimin ailesinede söyleriz herhalde :)))

Back
X