hamile kaldim ama erkenden kaybettim bebegiimi :(((

asaletlim

melek annesi
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
434
0
96
36
Belçika
merhaba arkadaslar ben 4,5 yillik evliyim 3 yildirda bebek sahibi olmak icin ugrasiyoruz benim rahmim dogustan yarim iki yil once rahmimden ameliyat oldum 5 ay sonra tup bebek yapildi ama tutmadi iki yil ara verdik 5 ay once tup bebek yaptirdik yine tutmadi birakmadik bu sefer dondurulmus embruyolarlarim vardi bir ay once onu yatirdik tuttu ama fazla duramadi iki hafta once dusuk yaptim doktorlarim hala arastiriyorlar neden dustugunu yurtdisinda yasiyorum dil sorunum var doktorlarim yabanci oldugu icin pek anlasamiyoruz bundan sonraki tedavimize turkiyede devam etmek istiyoruz ama guvenilir ve iyi bir hastane ariyoruz arkadaslar bana yardimci olurmusunuz

Olacakla öleceğe çare yokmuş.Allah yenilerini versin hayırlısı ile geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda dileğinize yeniden kavuşursunuz

merhaba arkadaslar ben 4,5 yillik evliyim 3 yildirda bebek sahibi olmak icin ugrasiyoruz benim rahmim dogustan yarim iki yil once rahmimden ameliyat oldum 5 ay sonra tup bebek yapildi ama tutmadi iki yil ara verdik 5 ay once tup bebek yaptirdik yine tutmadi birakmadik bu sefer dondurulmus embruyolarlarim vardi bir ay once onu yatirdik tuttu ama fazla duramadi iki hafta once dusuk yaptim doktorlarim hala arastiriyorlar neden dustugunu yurtdisinda yasiyorum dil sorunum var doktorlarim yabanci oldugu icin pek anlasamiyoruz bundan sonraki tedavimize turkiyede devam etmek istiyoruz ama guvenilir ve iyi bir hastane ariyoruz arkadaslar bana yardimci olurmusunuz

canım çok geçmiş olsun allah tekrar nasip eder inş hastane konusunda türkiye de düşünüyosan bahçeci klinigini tavsiye ederim bende çok doktorlar gezdim ama bahçecide tedaviye başladım ilk dememde de hamile kaldım.gerçekten çok iyi bir merkez

canım çok geçmiş olsun rabbim inş en yakın zamanda hamile kalmanı saglıkla kucagına bebegini almayı nasip etsin

çok geçmiş olsun. bende senin gibi uzun bir aradan sonra hamile kaldığımda çabuk keybetmişti bebeğimi. ama şuna çok sevindim. ben hamile kalabiliyorum dedim. ilk kez hamile kalabildiğimi gördüm. sende olaya iyi yönüyle bak. istanbula geleceksen. ASM Aydın Arıcı var., bahçeçi kliniği var. umut tüp bebek merkezi iyi, ankarada maya tüp bebek merkezini çok duydum. bilemiyorum. bende ASM yaptırdım aslında olumsuz neticelendi ama ekip iyiydi. Allah gönlüne göre versin. Türkiye'de daha başarılı sonuçlar elde ediliyor diye de duydum

en kısa zamanda sağlıcakla bebeklerine kavuşman dileği ile benim iki önerim olacak ;

Bahçeci Kliniği ; Dr.Halit Fırat ERDEN
ANADOLU Hastanesi(ASM); Dr.Aydın ARICI

Anadolu hastanesi daha az paracı, gereksiz işlem yapmıyor...

cok tesekkur ederim arkadaslar allah butun bebek sahibi olmak isteyenlerin yardimcisi olsun... uzulmuyorum hersey allahin taktiri bunu bir imtihan olarak dusunuyorum ve rabbim sabir versin pes etmicegim hayirlisi herseyin

Back
X