Hamile kalınca göbeğinin olması

Yok canım öyle birsey istersen yapıyorlar zaten drlarin çoğu seviniyor sezeryan da para kazanacaklar
Ay insallah yaa. Aslnda normal yapip hemen ayaga kalkmakda istiyorum ama ben zten nefes darligi cekiyorum o kdr aciya nsl katlanilir bilmiyorum ki. Hakkimizda hayrlisi olsn ya

Ay insallah yaa. Aslnda normal yapip hemen ayaga kalkmakda istiyorum ama ben zten nefes darligi cekiyorum o kdr aciya nsl katlanilir bilmiyorum ki. Hakkimizda hayrlisi olsn ya
Normalden korkuyosun seni anlıyorum bende de panik var en iyisi epidural sezeryan hem bebeğinin çıktığını gorebiliyosun artık dua etcez napalım illa cikacak bebek :)

Normalden korkuyosun seni anlıyorum bende de panik var en iyisi epidural sezeryan hem bebeğinin çıktığını gorebiliyosun artık dua etcez napalım illa cikacak bebek :)
Hep bekarken biri hamileyim diince. Aha tamam oylede boylede .... yedin artik ya dogurcan aci cekcen yada istemiosan aldrcan aci cekcen her halukarda giriş çıkış olcak diyodum :D

Canm bende kilolu hamile kaldim gobegimde cok vardi. Ama karnim cok çıkmadı zayif hamile kalan arkadaslarimda karinlari cok sivrilesti bende yaygin oldu.

Canm bende kilolu hamile kaldim gobegimde cok vardi. Ama karnim cok çıkmadı zayif hamile kalan arkadaslarimda karinlari cok sivrilesti bende yaygin oldu.
Anladım canım ben 60 kilosum eskiden zayiftim baya.kilom kötü durmuyo ama Karnım suan 3 4 aylık gibi duruyo üzülüyorum braz

Merhaba arkadaşlar bende göbek var bebek nasıl belli olacak ben anlayamadım? :anneadayı:
Canım göbek bende de vardı ama kusmalardan yapıştı diyebilirim sonra bacaklarım da inceldi şimdi top gibi bi göbeğim var hatta bana hastanede yer verdiler oturmak için :olamaz: ilk 16 haftada elimle yoklayinca belliydi 18 den sonra bi anda fırladı karnım

Benim ic karnim da cok genismis.8 aylik hamileyken otobuste yer veren yoktu mecburen binmissem anca soyundugumda görüyordum bebisimi.doguma 39 haftalik gittim hemsire siz mi doguracaksiniz demisti:KK46:

Canım göbek bende de vardı ama kusmalardan yapıştı diyebilirim sonra bacaklarım da inceldi şimdi top gibi bi göbeğim var hatta bana hastanede yer verdiler oturmak için :olamaz: ilk 16 haftada elimle yoklayinca belliydi 18 den sonra bi anda fırladı karnım
Ben de çok merak ediyorum top gibi olcakmi die daha zayıf hamile kalmak isterdim ama o zaman direncsiz olurdum :)

Benim ic karnim da cok genismis.8 aylik hamileyken otobuste yer veren yoktu mecburen binmissem anca soyundugumda görüyordum bebisimi.doguma 39 haftalik gittim hemsire siz mi doguracaksiniz demisti:KK46:
Masallah bide iç karın varmış dimi ben de merak ediyorum top gibi mi cikacak belli olmucak mi die :)

Ben de çok merak ediyorum top gibi olcakmi die daha zayıf hamile kalmak isterdim ama o zaman direncsiz olurdum :)
Olur canım ben 1.5 kilo aldım ama gobuse baksam önceden on kilo alsam bile bu kadar olmazdı herhalde :D içine de cekemiyosun :))

Olur canım ben 1.5 kilo aldım ama gobuse baksam önceden on kilo alsam bile bu kadar olmazdı herhalde :KK70: içine de cekemiyosun :))
Her animizi fotolamaliyiz o zaman :) bende panik var ya normal doğumdan korkuyorum epidural sezeryan istiyorum onda da acaba kesince bana yada bebege bişey olur mu diyorum niye böyleyim ben :(

İçeri doğru mu artık yayılıyor bebek bende anlayamadım canım sanırım benimde seninki gibi olcak folik asit yerine yiyecekleri yesem olur mu illa hap mi almam lazım hap fobim var da

Bana doktorum 12.haftada biraktirdi folik asiti gerek yok dedi.

Ben normalde inofolic aliyordum toz olandan.
Doktor hamile kalinca degistirdi Folidoce verdi. Normalde ben de buyuk hap yutamam fobim var. Ama folidoce kucucuk.
Sana hangisini verdi? Buyuk mu?
Aslında pek büyük değil bana acildeki Dr verdi folbiol sorcam toz olan olursa olmazsa mecbur buna devam Dr a gitcem yakinda

Back
X