hamile kalır mıyım acil

pyanaya

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
173
327
53
arkadaşlar ben Yasmin kullanıyordum iki aydır son beş gündür ilişkiye giriyorum pazartesi ilaç almayı unutmuşum bugün de unutmuşum normalde saat 20:00 da içiyorum şimdi ikisini bir aldım bilmiyorum doğru mu yaptım sizce hamile kalma ihtimalim ne kadar yüksek? hap kullanımının son haftasına girmiştim

5 gün boyunca hap aldım sanıp rahat rahat ilişkiye girmişseniz hamile kalma ihtimaliniz bence çok yüksek.. Alarm kurun telefonunuza ben öyle yapardım.. Hiç aksatmamıştım..

5 gün boyunca hap aldım sanıp rahat rahat ilişkiye girmişseniz hamile kalma ihtimaliniz bence çok yüksek.. Alarm kurun telefonunuza ben öyle yapardım.. Hiç aksatmamıştım..

benim de alarm var ama bir şekilde ya duymadım ya kapattı bir şey oldu bilmiyorum. beş günlük süre içinde kullanıyordum sadece son ilişkiye girdiğim gün ve ertesi günü kullanmayı unutmuşum

benim de alarm var ama bir şekilde ya duymadım ya kapattı bir şey oldu bilmiyorum. beş günlük süre içinde kullanıyordum sadece son ilişkiye girdiğim gün ve ertesi günü kullanmayı unutmuşum
Olabilme ihtimali var.. Yeni evlisiniz sanırım.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

Bi arkadaşım 1 gün içmeyi unutup hamile kalmış..
Bilemedim.

Öncelikle iki hapı birden almak çok saçma. Kusura bakmayın. Ve evet hamile olabilirsiniz. Hayırlısı.

Öncelikle iki hapı birden almak çok saçma. Kusura bakmayın. Ve evet hamile olabilirsiniz. Hayırlısı.

2 hap birden alınınca korumaz ama doktorlarda böyle öneriyor alınması saçma değil. Benim doktorumda ikisini al demişti unutunca.

Düzen bozulmasın diye alınması öneriliyor ama koruyuculuğu çok güvensiz artık. Hamile kalmamak için farklı bir yöntem daha kullanmanız gerekirdi.

ella kullandım umarım işe yarar

Doğum kontrol ilaçları kullanmadım hiç (hap anlamında).
Fakat eşimin kuzeni 1 günlük hapı unuttuğundan hamile kalmıştı.
Siz de aynı şeyi yaşar mısınız bilemiyorum ama temkinli olmanızda fayda var sanki.

Benim eltimde 1 gün icmeyi unutup hamile kaldi öyle soyledi suanda hamile. Hamile olmaniz yüksek ihtimal.

Back
X