5 gün boyunca hap aldım sanıp rahat rahat ilişkiye girmişseniz hamile kalma ihtimaliniz bence çok yüksek.. Alarm kurun telefonunuza ben öyle yapardım.. Hiç aksatmamıştım..
Olabilme ihtimali var.. Yeni evlisiniz sanırım.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..benim de alarm var ama bir şekilde ya duymadım ya kapattı bir şey oldu bilmiyorum. beş günlük süre içinde kullanıyordum sadece son ilişkiye girdiğim gün ve ertesi günü kullanmayı unutmuşum
Dkh icinde yazar doz almayi unuttugunuzda iki dozu birlikte alin diyeÖncelikle iki hapı birden almak çok saçma. Kusura bakmayın. Ve evet hamile olabilirsiniz. Hayırlısı.
Öncelikle iki hapı birden almak çok saçma. Kusura bakmayın. Ve evet hamile olabilirsiniz. Hayırlısı.
Öncelikle iki hapı birden almak çok saçma. Kusura bakmayın. Ve evet hamile olabilirsiniz. Hayırlısı.
Bi arkadaşım 1 gün içmeyi unutup hamile kalmış..
Bilemedim.
Bi arkadaşım 1 gün içmeyi unutup hamile kalmış..
Bilemedim.
Arkadaş Öyle söylemişti artık ne kadar dogru bilemiyorum.doğurganlığın yeniden kazanilabilmesi için süre gerekmiyor mu?
Düzen bozulmasın diye alınması öneriliyor ama koruyuculuğu çok güvensiz artık. Hamile kalmamak için farklı bir yöntem daha kullanmanız gerekirdi.böyle olması gerekiyor diye yazıyor o yüzden öyle yaptım
Düzen bozulmasın diye alınması öneriliyor ama koruyuculuğu çok güvensiz artık. Hamile kalmamak için farklı bir yöntem daha kullanmanız gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?